Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Θάνος Μικρούτσικος και Χρήστος Θηβαίος στα Χανιά

Δυο μουσικοί διαφορετικών γενεών, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος, συναντιούνται ξανά πιο ώριμοι και φέτος το καλοκαίρι, με περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια, μια και αισθάνονται ότι έχουν ακόμα πολλά να πούνε στο κοινό που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει σε κάθε τους εμφάνιση.
Μαζί τους ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), η Αννα Λινάρδου (τραγούδι) και ο Θοδωρής Οικονόμου (πιάνο).
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στο Φρούριο Ιτζεδίν, στο Καλάμι.
Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση – Φοιτητικό 12 ευρώ, Πόρτα: 15 ευρώ
(προπώληση στα εκδοτήρια του Δήμου Χανίων στην είσοδο της Δημοτικής Αγοράς).

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ
Συναυλία Κότσιρα – Μπάση
Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Δημήτρη Μπάση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου. Ο Γιάννης Κότσιρας με το τελευταίο του ήδη πλατινένιο ´Live 2010´ μας υπενθύμισε την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι καθώς όπως τονίζει πάντα ο ίδιος, ´γεννήθηκε μέσα από αυτό´. Στη σημερινή συναυλία θα παρουσιάσει τα καινούρια του τραγούδια αλλά και πολλά παλιά και αγαπημένα. Ο Δημήτρης Μπάσης πιστός στο λαϊκό τραγούδι, με θητεία δίπλα στους σημαντικότερους Ελληνες δημιουργούς και τραγουδιστές αλλά και με σπουδαίο προσωπικό ρεπερτόριο συνυπογράφει αυτή τη μουσική συνάντηση.
Στο πλευρό των δύο τραγουδιστών θα βρίσκεται η εξαιρετική Χρυσούλα Στεφανάκη.
Είσοδος 15 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
´Καλοκαίρι στον Νότο´
Ενα μεγάλο πάρτυ με τη συμμετοχή των Onirama και πολλών Dj´s θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 30 Ιουλίου στην παραλία του Αγίου Ανδρέα στην Ιεράπετρα. Οι επισκέπτες μπορούν να εισέρχονται στον χώρο της εκδήλωσης από τις 7 μ.μ., ενώ όπως αναφέρουν οι διοργανωτές ´μια ολόκληρη πόλη περιμένει να υποδεχτεί την υπόλοιπη Κρήτη για μια αξέχαστη εμπειρία με show πυροτεχνημάτων, εντυπωσιακά stage και θέα… την πόλη της Ιεράπετρας´. Την έναρξη της βραδιάς σηματοδοτούν οι Onirama στις 9.30 μ.μ., ενώ το πάρτυ θα αρχίσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα με τη συμμετοχή των Agent Greg (Paradise Club/Mykonos) και του Dj Style (Ammos & Ilios Chania).

ΑΠΟ ΤΟΝ ´ΓΗΓΕΝΗ´
Παραδοσιακό αντάμωμα
Το ´Παραδοσιακό Αντάμωμα 2011´ που διοργανώνει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ´Ο Γηγενής´ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου. Οπως ανφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του  Συλλόγου, ´σκοπός της εκδήλωσης είναι οι θεατές να αντιληφθούν τον πλούτο της ελληνικής μουσικής και χορευτικής μας παράδοσης, που αιώνες τώρα κρατάει ζωντανό τον ελληνισμό.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
– Ριζίτικο τραγούδι από τον παραδοσιακό Σύλλογο Χανίων ´Ετεοκρήτες´
– Παρουσίαση των λαϊκών παραδοσιακών μας χορών από τον Σύλλογο ´Ο Γηγενής´ με σεβασμό στο τοπικό χρώμα και με προτεραιότητα στον Νομό Χανίων, όπου θα παρουσιαστεί ολοκληρωμένη η χανιώτικη μουσικοχορευτική μας παράδοση
– Παρουσίαση των παραδοσιακών χορών από τους υπόλοιπους Νομούς της Κρήτης και των παραδοσιακών χορών από άλλες περιφέρειες της Ελλάδας (Ηπειρος, Θεσσαλία, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα) και τη Μικρασία. Είσοδος: 2 ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα