22.4 C
Chania
Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025

Πυρετός στην κυβέρνηση

Αθήνα
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου και αξιωματούχων που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις της Ρώμης, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με αντικείμενο τη στρατηγική της Αθήνας εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα, κατά τη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γ. Ζανιάς και ο γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης
Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) Πέτρος Χριστοδούλου εξετάστηκαν αφ’ ενός τα αποτελέσματα της επίσκεψης της Αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών Χ. Κλίντον, αφετέρου οι ελληνικές θέσεις και προτάσεις εν όψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα