22.4 C
Chania
Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025

Επίθεση στην κυβέρνηση

Αθήνα
´Πριν προλάβουν να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, αυτοί που ξόρκιζαν τη χρεοκοπία έρχονται και μιλούν από τη μία για επιλεκτική χρεοκοπία και από την άλλη για στάση πληρωμών», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ. Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι θέτει τώρα νέα εκβιαστικά διλήμματα στους πολίτες. «Πριν από έναν χρόνο μας είχαν επιβάλει το δίλημμα μνημόνιο ή χρεοκοπία και τώρα που το μνημόνιο απέτυχε επέβαλαν νέο εκβιαστικό δίλημμα, μεσοπρόθεσμο ή χρεοκοπία» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε τα συγχαρητήριά του στα μέλη της ΟΝΝΕΔ για την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν προτάσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, σημειώνοντας πως «είμαστε υποχρεωμένοι ως ΝΔ, μεθαύριο ως κυβέρνηση, να τις κάνουμε πραγματικότητα».
Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας των νέων της ΝΔ με τίτλο “πληρώνω δίκαια” (www.plironodikaia.gr), η ΟΝΝΕΔ διαμόρφωσε δεκατέσσερις προτάσεις για τη μείωση της φορολογίας, τις οποίες παρουσίασε στην εκδήλωση αναλυτικά ο πρόεδρός της Ανδρέας Παπαμινίκος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα