Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 31χρονο

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες τα ξημερώματα ένας 31χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Σούδας. Νεκρός είναι ο Νικόλαος Τσιμπινός.
Πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα μέσα σε ένα 24ωρο, μετά τον 21χρονο Πακιστανό μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του προχθές σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τις πρωινές ώρες χθες στη λεωφόρο Σούδας (3ο χιλιόμετρο παλιάς εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου, στο ύψος των γραφείων της ΑΝΕΚ) όταν, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος, για άγνωστο λόγο “εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός”.
Τον προβληματισμό του για τα αυξημένα τροχαία δυστυχήματα στα Χανιά εξέφρασε ο Διοικητής της Τροχαίας Χανίων Αντώνης Κουβαράκης, ο οποίος τόνισε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενταθούν οι περιπολίες της Τροχαίας, σε καθημερινή βάση, εντός και εκτός της πόλης των Χανίων ενώ θα πυκνώσουν και τα αλκοτέστ.

ΟΚΤΩ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Εν τω μεταξύ, έντονη ανησυχία δημιουργούν στις Αρχές των Χανίων τα αυξημένα τροχαία δυστυχήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι από την αρχή του χρόνου οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο, ενώ μόνο τον Ιούνιο αναφέρθηκαν 2 θάνατοι από τροχαία, 4 σοβαροί τραυματισμοί και 6 ελαφρότεροι.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων Παντελή Μουρτζανό, “οι αρμόδιες υπηρεσίες καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να μειωθούν τα ατυχήματα, με αποτέλεσμα να έχουν περιοριστεί».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

  1. Εν τω μεταξύ, έντονη ανησυχία δημιουργούν στις Αρχές των Χανίων τα αυξημένα τροχαία δυστυχήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα…

    Για ποιά ανυσυχία μιλάμε;
    Κυκλοφοράω απο το 1998 με δίκυκλο στους δρόμους των Χανίων τόσο στο κέντρο όσο και και έξω απο αυτό. Η πραγματικότητα είναι οτι ποτέ δεν με σταμάτησε για ελεγχο κανένας. Ανήκω σε ειδική κατηγορία. των “τυχερων”. Συγεκεκριμένα στην Λ.Σούδας περνάνε άπειρα μηχανάκια με πιτσιρικάδες χωρίς κράνος και ηλικιωμενοι μοτοσυκλετιστες κινδυνος θάνατος. Δεν θέλει πολύ ας σταθει ενας υπευθυνος επι μισή ωρα και θα δει τα χάλια μας.. Ακόμη και στις αγορά που βλέπω τους νεαρους της Τροχαίας περισσοτερο μιλανε μεταξυ τους αδιαφορωντας για ελεγχους.
    Οι αρχες πρέπει ν α ανησυχουν γιατι εχουμε το χειρότερο οδικό δικτυο στο κοσμο..
    Οι γονεις να ανυσυχουν οταν μαθαίνουν οι ιδιοι τα παιδια τους να πίνουν…
    Οταν τους αγοράζουν μηχανάκια…
    Οταν οι ιδιοι οδηγοί δεν εχουν συνειδηση.
    οταν η τροχαια απουσιάζει…

  2. Δυστυχως φίλοι μου, πληρώνουμε με αίμα α) Την έλλειψη του μαθήματος της οδικής εκπαίδευσης στα σχολεία
    β) Την ανύπαρκτη αστυνόμευση στους δρόμους ή την κατ επιλογή συμπεριφορά του τροχονόμου ( για την ιδία παράβαση άλοτε γράφουν και άλοτε οχι). γ) Την ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ των διαφόρων παραγόντων….στην διαγραφή των κλήσεων ακόμη και γιά βαρειές παραβάσεις. δ) Την ¨ελλειψη πειθαρχϊας εκ μέρους του πολίτη στην εφαρμογή του νόμου, με αποτέλεσμα να αγανακτεί οταν τον γράφουν γιά θανατηφόρα παραπτώματα ( κράνος,ζώνεςκλπ ). Θα μπορούσα να αναφερθώ και σε άλλες αιτίες αλλά αυτό που θεωρώ ως τον βασικό παράγοντα ατυχημάτων είναι η ΚΑΚΗ έννοια της ΜΑΓΚΙΑΣ με την οποία μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και συμπεριφερόμαστε και εμεις. ΑΥΤΟ ΣΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ. Δυστυχως αυτή είναι η αλήθεια.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα