22.4 C
Chania
Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025

Ορατός ο κίνδυνος κατάρρευσης

Αθήνα
Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, εξέφρασε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας ότι ´η χώρα είναι αντιμέτωπη με τον άμεσο κίνδυνο πλήρους κατάρρευσης´.
Εξαπολύοντας την πλέον σφοδρή επίθεση κατά του δικομματισμού και κυρίως κατά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, από την ίδρυση της ΔΗΜ.ΑΡ. μέχρι σήμερα, ο κ. Κουβέλης είπε ότι οι ευθύνες των δύο μεγάλων κομμάτων είναι τεράστιες για την κρίση, ´μία από τις χειρότερες της ιστορίας της´ που περνά η Ελλάδα.
Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Κουβέλης είπε ότι οι εκλογές, όσο και αν τις αφορίζει η κυβέρνηση, όσο και αν δεν τις θέλει η κοινωνία, θα προβάλλουν ως αναγκαία λύση διεξόδου, γιατί η αγανάκτηση και η δυσαρέσκεια πολλαπλασιάζονται και οι εκλογές θα είναι πλέον η μόνη διέξοδος
Σχετικά με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, ο κ. Κουβέλης είπε ότι σταθερή θέση του κόμματός του είναι ότι απαιτούνται 180 ψήφοι, ενώ, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, υπογράμμισε ότι αυτό που απαιτείται δεν είναι ο εξωραϊσμός της κυβέρνησης, αλλά η αλλαγή πολιτικής, υποστηρίζοντας, έτσι, ότι ενδεχόμενος ανασχηματισμός και με τη συμμετοχή εξωκοινοβουλευτικών προσωπικοτήτων δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα