Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαθήματα ζωής

Μαθήματα ζωής για όλους εκείνους που ενίοτε πνιγόμαστε σε μία -μικρή ή μεγάλη- κουταλιά νερό, παραδίδουν οι μικροί μαθητές του 2ου Ειδικού  Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου υλοποιώντας στόχους που φαντάζουν ανέφικτοι για ανθρώπους με κινητική αναπηρία.
Ο φετινός τους στόχος… να παντρέψουν τον Λεμόνη με την Κρεμμύδω στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες για τη λήξη της σχολικής χρονιάς στον χώρο του σχολείου (ΕΛΕΠΑΠ), χάρη και στην αστείρευτη δύναμη και φροντίδα των εκπαιδευτικών και του προσωπικού της ΕΛΕΠΑΠ αλλά και την αμέριστη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο διευθυντής, κ. Γιώργος Κανδαράκης, τόνισε στα ´Χ.Ν.´ ότι ´τα παιδιά συμμετείχαν στις πρόβες με μεγάλη χαρά και ψυχική διαθεσιμότητα. Όσο κι αν φαίνεται ότι το όλο εγχείρημα έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και δυσκολίες, με δεδομένο ότι στην παράσταση έπαιξαν παιδιά ΑμΕΑ κυρίως με κινητική αναπηρία, εντούτοις πιστεύουμε όλοι μας ότι το αποτέλεσμα ικανοποίησε τον κόσμο´.
Μετά το τέλος της παράστασης στον αύλειο χώρο του κτηρίου ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με μουσική, εδέσματα και το πατροπαράδοτο πιλάφι του γάμου, αφού το έργο είχε σαν θέμα μια  γαμήλια τελετή, στην οποία παντρεύτηκαν ο Λεμόνης με την Κρεμμύδω και είχαν κουμπάρο τον Μαϊντανό…
Στη γιορτή παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων, Χρυσούλα Χατζηδάκη καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Φραγκάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα