Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόσκληση σε φόνο

Το εφηβικό θεατρικό εργαστήρι του Πολιτισμικού Νότου παρουσιάζει, την θεατρική παράσταση ´Πρόσκληση σε φόνο´, σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 8 μ.μ. στο Mega Place cinema, στον Βλητέ Σούδας.
Το έργο ´Πρόσκληση σε φόνο´ βασίζεται στο έργο ´Ενας φόνος ανακοινώνεται´ της Αγκάθα Κρίστι. Πρόκειται για μια αστυνομική περιπέτεια με απρόσμενες εξελίξεις. Όλα ξεκινούν με μια παράξενη αγγελία στην τοπική εφημερίδα του Τσίπινγκ Κλέγκχορν. Φυσικά, κανείς από τους κατοίκους δεν πιστεύει ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί κάτι που θα κλόνιζε την ήρεμη ζωή τους. Η έκπληξη είναι ακόμα μεγαλύτερη για την ιδιοκτήτρια του Λιτλ Πάντοκς και τα άτομα που βρίσκονται στο σπίτι της. Ποιο θα είναι άραγε το μυστήριο που θα κληθούν να λύσουν οι επιθεωρητές Κράντοκ και ποια θα είναι η μοιραία αποκάλυψη; Η απρόσμενη επίσκεψη της κυρίας Μαρπλ, θα βοηθήσει να γίνουν μια σειρά από αποκαλύψεις για τα πρόσωπα του έργου και την αληθινή τους ταυτότητα. Ίσως τελικά να πρόκειται για ένα αστείο που να θυμίζει φάρσα φοιτητή, ίσως πάλι να πρόκειται για ένα πικρό αστείο που θα καταλήξει σε τραγωδία.
Σκηνοθεσία – διασκευή Ματσαμάκης Γιάννης
Κίνηση Μαρία Μεντέζ
Επιμέλεια κουστουμιών – μουσικής Ματσαμάκης Γιάννης
Σκηνικά Ματσαμάκης Δημήτρης
Χειρισμός φώτων Στέλιος Φουράκης
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Σφακιανάκη Μαριάννα, Τσουρουνάκης Γιώργος, Γεργεράκη Κική, Ντόινα Κορόι, Ιριδα Κλάδη, Χριστίνα Ψυχογιού, Μιχαηλίδης Χρυσός, Αλέκος Ευάγγελος, Αλυγιζάκη Μαργαρίτα, Χιωτάκη Ρόδω, Παπουτσάκη Αναστασία, Τσούρδος Βαγγέλης, Μαρκουλάκης Σταύρος, Βόρδος Νίκος, Καραμπαντελάκης Γιώργος, Κουτάντου Ραφαέλα, Κουταλώνη Ελένη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα