Αθήνα
Την αντίδραση του ΛΑ.Ο.Σ. προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος από το Ηράκλειο, όπου βρέθηκε χθες, χαρακτήρισε τον Γ. Καρατζαφέρη ´λαγό της κυβέρνησης´, καλώντας τον πρωθυπουργό ´να του δώσει ένα Υπουργείο να ησυχάσουμε´.
Το σχόλιο αυτό του κ. Σαμαρά προκάλεσε την απάντηση του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη: «Προς τι ο παροξυσμός και η καταφυγή σε ανοησίες από τον κ. Σαμαρά; Με την αλλοπρόσαλλη πολιτική του δίνει φιλί ζωής στην ασύνδετη και ανίκανη κυβέρνηση Παπανδρέου. Αν δεν φοβόταν, σήμερα τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά διαφορετικά στην Ελλάδα. Λυπούμαστε για το ήθος και το ύφος στο οποίο παρασύρεται από πρόσωπα που πάντα εκινούντο απέναντι στη ΝΔ».
Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε τα παραπάνω θέλοντας να σχολιάσει τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη ότι μελετά το ενδεχόμενο να αποσύρει τον ΛΑ.Ο.Σ. από τη Βουλή, υποστηρίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να λειτουργήσει ως «χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα».
Επίθεση Σαμαρά σε ΛΑΟΣ
