23.4 C
Chania
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025

48ωρη αναβολή ζητά ο Α. Τσοχατζόπουλος

Αθήνα
Σαρανταοκτάωρη αναβολή ζήτησε από τον πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής, που διερευνά την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων, Μάρκο Μπόλαρη, ο πρώην υπουργός Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του.
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος είχε κληθεί να καταθέσει σήμερα στην Προανακριτική Επιτροπή, θέλησε να ασκήσει το δικαίωμα που του παρέχει ο κανονισμός της Βουλής για 48ωρη αναβολή, προκειμένου να λάβει γνώση όλου του υλικού της Επιτροπής, το οποίο είχε ζητήσει, με αίτημά του και έλαβε μαζί με τα πρακτικά των συνεδριάσεων.
Σήμερα, πάντως, έχουν κληθεί να καταθέσουν, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Σωτήρης Εμμανουήλ και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Φιλιππίδης. Εν τω μεταξύ, η Προανακριτική Επιτροπή, με έγγραφη αίτησή της προς το Υποθηκοφυλακείο Αθηνών, ζητά να της κατατεθούν αντίγραφα όλων των συμβολαίων, με τις αγοραπωλησίες που έχει κάνει η οφ σορ εταιρεία «Torcaso», από το 1999 μέχρι το 2010.  


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα