Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα αισιοδοξίας

Πάτρα
Μήνυμα αισιοδοξίας, σε δύσκολες εποχές, έστειλαν χθες περισσότεροι από 7.000 μικροί καρναβαλιστές, οι οποίοι έτρεξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν στους δρόμους της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της  παρέλασης των παιδιών.
Τα χρώματα, το κέφι, η μουσική και η καλή διάθεση των παιδιών, έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του πατρινού Καρναβαλιού, ενώ και οι μεγάλοι, που παρακολουθούσαν την παρέλαση, μπήκαν και αυτοί στο κλίμα της χαράς.
Φέτος το Καρναβάλι των παιδιών είχε άμεση σχέση με την κυκλοφοριακή αγωγή. Ετσι τόσο οι στολές των ομάδων που παρέλασαν όσο και τα καρναβαλικά άρματα ήταν εμπνευσμένα από το συγκεκριμένο θέμα.
Τα άρματα, λοιπόν, που συνόδευσαν τους μικρούς καρναβαλιστές ήταν ο «Μπερδεμένος Τροχονόμος», «Βενζινάδικο – Σταθμός Ανεφοδιασμού», «Σταμάτης και Γρηγόρης», «Οκτώ ποδήλατα με σήματα του Κ.Ο.Κ.», όπως επίσης η μασκότ του Καρναβαλιού των Παιδιών, ο Τζίτζικας, «Επιχείρηση Γης Μαδιάμ – Φαλακρός Πράκτορας Θ.Β.» και «Σκανδαλιάρης Ελέφαντας».
Στην παρέλαση πήραν ακόμη μέρος η Μπατίνα του Δήμου Πατρέων, το θέατρο δρόμου και οι Εμψυχωτές.
Ας σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες, τα παιδιά γνώρισαν και εξοικειώθηκαν με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μέσα από θεατρικό παιχνίδι, αλλά και από το Καρναβαλικό Εργαστήρι που λειτούργησε σε πολλά σχολεία της Πάτρας, ενώ έπαιξαν και διασκέδασαν στις Καρναβαλουπόλεις που στήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα