Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

5ο φεστιβάλ Chaniartoon

Το Chaniartoon festival ή αλλιώς η μεγάλη γιορτή για το κόμικ και animation ξεκινά στα Χανιά.

Τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, είναι η πρεμιέρα του και μέχρι τις 28 του μηνός, animation ταινίες μικρού μήκους (και ορισμένες μεγάλου) – από όλον τον κόσμο – θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στον μοναδικό αυτό κόσμο του χρώματος, των ιστοριών, της άρτιας τεχνολογίας και των πάμπολλων μηνυμάτων.

Ακολουθούν εκθέσεις με έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, με επίκαιρη και σημαντική θεματολογία, εργαστήρια εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα με ελεύθερη είσοδο, όπως όλες οι δράσεις άλλωστε, ομιλίες και παρουσιάσεις.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης είναι αρκετά πλούσιο και πανέτοιμο να σας φέρει σε επαφή με τον κόσμο του κόμικ και του animation, με τους καλλιτέχνες που ανυπομονούν να έρθουν σε επαφή με το κοινό μέσω των έργων τους και της πολυπόθητης διάδρασης και φυσικά με τα πολιτιστικά Χανιά! Ιστορικά και σύγχρονα μέρη πρόκειται να φιλοξενήσουν τις ποικίλες δράσεις του 5ου φεστιβάλ, χαρίζοντας μια μαγική ατμόσφαιρα στην μεγάλη διοργάνωση.

Τα δωρεάν εργαστήρια, εκ του σύνεγγυς αλλά και κάποια ψηφιακά, σας περιμένουν να δηλώσετε συμμετοχή και μικροί και μεγάλοι να μάθετε για κόμικς, tattoos, animal cartoonification, visual effect & cinematic shot, ιστορία, αφήγηση στα video games, βιβλία χωρίς λέξεις, game design, λαϊκό παραμύθι, laser cutter και για… κούκλες:

https://www.chaniartoonfest.gr/index.php/en/workshops

Πληροφορίες: chaniartoonfest.gr
facebook.com/chaniartoon.fest
instagram.com/chaniartoon/
twitter.com/chaniartoon

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα