Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
´Οπλο´ κατά της πειρατείας

Ολοκαίνουργιας τεχνολογίας μικροτσίπ λανσάρει η Intel Corporation, που καθιστούν πιο ασφαλή τη διακίνηση στο Ιντερνετ των ταινιών των στούντιο.
Μιλάμε φυσικά για την υπηρεσία live streaming που προσφέρει «κατέβασμα» ταινιών για τους καταναλωτές με ένα εξελιγμένο σύστημα καθώς το νέο μικροτσίπ ασφαλείας με τον κωδικό Sandy Bridge ενώνει για πρώτη φορά τον κεντρικό επεξεργαστή με τον επεξεργαστή γραφικών στο ίδιο κομμάτι σιλικόνης, καθιστώντας το πιο γρήγορο, πιο αποδοτικό και κατά τα φαινόμενα πιο κερδοφόρο.
Είναι, επίσης, ένα όπλο κατά της διαδικτυακής πειρατείας το οποίο, στούντιο σαν αυτό της Warner Bros, ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν το μικροτσίπ καθώς οι ταινίες θα προσφέρονται για κατέβασμα σε high definition ταυτόχρονα με την κυκλοφορία τους σε DVD.

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Κυκλοφορεί το iPhone5
Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το iPhone5, οι πρώτες πληροφορίες για το οποίο διέρρευσαν τις τελευταίες ημέρες. Όπως αναφέρει το engadget.com, πολλοί υπάλληλοι των κεντρικών γραφείων της Apple έχουν πάρει ήδη στα χέρια τους το smartphone, το οποίο έχει ενσωματωμένα τσιπ της Qualcomm, που υποστηρίζουν CDMA, GSM και MUTS δίκτυα.
Όσον αφορά τον σχεδιασμό, το νέο iPhone θα διαφέρει αρκετά από τα προηγούμενα και ο επεξεργαστής του θα είναι ο νέος Α5 που βασίζεται σε ένα πολυπύρηνο επεξεργαστή Cortex A9.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα