Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Βεκρής… μέχρι νεοτέρας στον Παναθηναϊκό

Αθήνα
Ο Γιάννης Βεκρής πρόκειται να αναλάβει προσωρινά την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με χθεσινές δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103.3». Αναλυτικά οι δηλώσεις του β´ αντιπροέδρου της ΠΑΕ:
«Υπάρχει πράγματι η πρόταση να αναλάβω χρέη προέδρου, υπηρεσιακά μέχρι να γίνει η Γενική Συνέλευση των μετόχων. Περιμένουμε μήπως βρεθεί λύση εκ των έσω. Αν αναλάβω δεν θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι απλά μέχρι να γίνει νέα Γ.Σ. η οποία θα γίνει προσπάθεια να είναι μέχρι τις 20/01. Δεν έχω να προτείνω κάτι και να θέσω κάποιον όρο. Ολοι πρέπει να βοηθήσουν. Αδιέξοδο δεν υπάρχει, αλλά είναι δύσκολα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Εγώ κατ? ιδίαν συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους για το τι συμβαίνει ούτε έχω κάνει ούτε θα κάνω. Εμείς ως Διοίκηση θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθήσουμε. Ολοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να δώσουμε την αγάπη μας με θετική μορφή και τίποτα παραπάνω.»
Αναφορικά με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα: «Ελπίζω στον β΄ γύρο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα. Εχουμε καλύψει και μεγαλύτερες διαφορές από το +5 επί Μαλεζάνι και Μαρκαριάν. Εχουμε καλές μονάδες και περιμένουμε επιτέλους να αποδώσουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φετινή σεζόν να χαθεί. Δουλεύουμε και για τη φετινή σεζόν αλλά και για τις ερχόμενες. Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα ακολουθηθεί. Αν κρίνουν οι τρεις, Φρέιτας, Αντωνίου, Φερέιρα ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα