Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Ομαλός και? λαοκρατία

Κύριε διευθυντά,
πολλοί από εμάς σ? αυτόν τον τόπο έχουμε συνηθίσει φαίνεται να αυτοανακηρυσσόμεθα εκπρόσωποι του λαού και αυτό γίνεται και στην επιστολή αναγνώστου σας στα ´Χ.Ν.´ της 25ης Νοεμβρίου, του οποίου την άποψη σεβόμεθα αλλά όχι και το γεγονός ότι εκπροσωπεί τον? λαό.
Κάποιοι από τη μια μεριά μιλούν για κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεργία, πτώση του τουρισμού και από την άλλη μέμφονται τους όποιους επιχειρηματίες, όπως αυτούς του Ομαλού, με τη μη σοβαρή νομίζω άποψη ότι υπερασπίζουν τα? συμφέροντά τους. Τον λόγο φυσικά έχει ο? λαός του Ομαλού και των πέριξ και όχι ο όποιος άσχετος με την περιοχή ή που για δικούς του λαϊκιστικούς λόγους αντιδρά στο να λυθεί το από δεκαετίες πρόβλημα της λειψυδρίας στο οροπέδιο. Φυσικά πρέπει να σεβόμεθα τους νόμους και η κάθε προσφυγή δίκαιη ή άδικη δίδει το δικαίωμα στη Δικαστική Αρχή να προβεί σε προσωρινά μέτρα που μόνο ζημιά προκαλούν στο να τελειώνει μια απαράδεκτη κατάσταση χρόνων λειψυδρίας. Ο δικαστής, όμως, δεν ζει στο οροπέδιο, ίσως να μην έχει και προσωπική αντίληψη και γνώση του σοβαρού προβλήματος, ίσως να μην κατανόησε ότι δεν υπάρχει ουσιαστική ζημιά και η ελάχιστη δεν τίθεται πάνω από την επιβίωση ανθρώπων και επιχειρήσεων και καλλιεργειών σε εποχή μάλιστα τέτοιας οικονομικής ύφεσης.
Πολύ σωστές επισημάνσεις σε άλλη επιστολή κάνει ο νηπιαγωγός κ. Μαυρογένης, πρόεδρος της Ενωσης Λακκιωτών. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να γίνουν στο οροπέδιο και μερικά ανέξοδα από αυτά είχαμε προτείνει στον απερχόμενο δήμαρχο της περιοχής αλλά δεν είχε καταλάβει τίποτα.
Φιλικά
Αντώνης Πλυμάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα