30.3 C
Chania
Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025

Δημοψήφισμα για το πάρκινγκ των Τεσσάρων Μαρτύρων

Την αντίθεσή τους με την κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ στο οικόπεδο των Τεσσάρων Μαρτύρων καταθέτουν και οι νεοεκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Εναλλακτικής Κίνησης», Γιώργος Βλαστός και Μιχάλης Ανδρουλάκης.
Μάλιστα, σε δήλωσή τους αναφέρουν ότι «ο άκαρπος διαγωνισμός για την κατασκευή κτηρίων και υπόγειου πάρκινγκ στο δημοτικό οικόπεδο των Τεσσάρων Μαρτύρων αποδεικνύει ότι η λανθασμένη, βιαστική και οριακή απόφαση της παρούσας Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στη σύμβαση παραχώρησης του δημοτικού οικοπέδου σε ιδιώτες, οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερες εκβιαστικές απαιτήσεις εκ μέρους των ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος της δημοτικής περιουσίας».
Έτσι, αναφέρουν τις δικές τους παρατηρήσεις για το μεγάλο πρόβλημα του κυκλοφοριακού και του πάρκινγκ, προτείνοντας τη διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε να αποφασίσουν οι ίδιοι οι ρεθυμνιώτες εάν θέλουν την κατασκευή του χώρου στάθμευσης ή όχι και μάλιστα υπό ποιες προϋποθέσεις.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα