Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Για τον Μ. Σκουλάκη

Κύριε διευθυντά,
πλησιάζει η δεύτερη εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο μας, τα Χανιά. Θα ήθελα κι εγώ να αναφερθώ στον κ. Μανώλη Σκουλάκη, που η καλή μας  τύχη μάς έδωσε την ευκαιρία να συναντήσουμε στον δρόμο μας.
Πριν από μερικά χρόνια αντιμετώπισα με το παιδί μου ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που έθετε σε κίνδυνο τη ζωή του και γι? αυτό έπρεπε να χειρουργηθεί άμεσα. Η κατάστασή μας ήταν δραματική και αυτό το εξομολογήθηκα σε μια έμπιστη φίλη και σε έναν καλό συνάδελφο. Τότε αυτοί μου πρότειναν να αποταθώ στον κ. Μανώλη Σκουλάκη, με το σχόλιο ότι «αυτός ρουσφέτια δεν κάνει, αλλά βοηθάει όπου μπορεί και ιδιαίτερα όταν υπάρχει παιδάκι με πρόβλημα υγείας». Με το θάρρος του ότι είμαστε συντοπίτες και του ότι δεν είχα καμία άλλη επιλογή, απευθύνθηκα στον κ. Σκουλάκη. Βρισκόταν τότε για μια ομιλία στο Δημαρχείο μας. Όταν τελείωσε την ομιλία του, την ώρα που έφευγε, του ζήτησα να μού αφιερώσει λίγο χρόνο για να του πω το πρόβλημα με το παιδί μου. Πράγματι, σταμάτησε και με άκουσε. Μού έδωσε το τηλέφωνό του, παρόλο που δε με είχε ξαναδεί ποτέ, για να του τηλεφωνήσω το πρωί της ερχόμενης ημέρας, που θα είχε επιστρέψει στην Αθήνα και θα  βρισκόταν στη Βουλή. Έτσι κι έγινε: Βοήθησε με όλη του την καρδιά και το παιδί μου πράγματι χειρουργήθηκε έγκαιρα με επιτυχία. Ο άνθρωπος αυτός δε ζήτησε ποτέ τίποτα. Μόνο χαίρεται όταν μαθαίνει νέα μας. Το ότι έχει τώρα ο γιος μου μια καλύτερη ποιότητα ζωής, καθώς και ότι σώθηκε, το χρωστάμε στον κ. Σκουλάκη.
Πιστεύω ότι άνθρωποι όπως ο κ. Μανώλης Σκουλάκης, που αποδεδειγμένα έχουν δείξει την ανθρωπιά και τη συμπόνια τους για κάθε άνθρωπο που υποφέρει, μπορούν και πρέπει να συνεχίσουν να προσφέρουν σε αυτόν τον τόπο. Και φτάνει να θυμηθούμε όλοι πόσο έχουν ωφεληθεί τα Χανιά από την προσφορά του σε έργα, που μερίμνησε και επιμελήθηκε ο ίδιος, όπως το Νοσοκομείο μας, η ´Βοήθεια στο σπίτι´ και τόσα άλλα.
Αυτά είχα να καταθέσω κι εγώ, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης γι αυτόν τον άνθρωπο. Αναλογιζόμενη ότι έχει άξιους αντιπάλους στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής,  πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ο αυριανός δήμαρχος της πόλης μας, για να συνεχίσει να κάνει έργα και να τιμάει τα Χανιά μας.
Με εκτίμηση
Μαρία Χατζάκη


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα