Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Μανώλη Σκουλάκη θυμάμαι

Κύριε διευθυντά,

λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και νιώθω την ανάγκη να πω δυο λόγια για τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.
Σε καιρούς που λίγο ενδιαφερόμαστε για τους άλλους, εσύ Μανώλη Σκουλάκη με πολλή αγάπη και μεγάλο ενδιαφέρον στάθηκες δίπλα μας, όταν σε είχαμε ανάγκη ο Ρένος μου (Ειρηναίος) και εγώ, μετά το φριχτό τροχαίο που είχε το παιδί μου και που το καθήλωσε στο αναπηρικό καρότσι.
Από την πρώτη στιγμή, όχι ως πολιτικός μα ως άνθρωπος ? φίλος ? με ευαισθησίες, πονούσες κι εσύ από το δράμα μας, ήσουν εκεί όλα τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε.
Θυμάμαι, επί τρεις μήνες στο Π.Ν.Η., να παίρνεις τηλέφωνο εμένα και τους γιατρούς κάθε ημέρα, να νοιάζεσαι για την υγεία του Ρένου μου και να μου δίνεις κουράγιο, όταν αυτό μ? εγκατέλειπε.
Στάθηκες δίπλα μας στο Κέντρο Αποκατάστασης Αναπήρων στην Αττική, τους έξι μήνες που μείναμε, με την παρουσία σου και τα τηλεφωνήματά σου.
Σε όλα τα Νοσοκομεία που πηγαίναμε, σ? όλες τις εξετάσεις, ήσουν κοντά μας, όταν όλοι σχεδόν μας είχαν ξεχάσει, γιατί δεν ήμασταν πια ευχάριστοι.
Μετά στο σπίτι. Η ´Βοήθεια στο σπίτι´ που έχει την υπογραφή σου. Αυτή ήταν η μεγάλη ανακούφιση για μένα και παρακαλώ τον Θεό, ποτέ να μην καταργηθεί.
Στο Λαϊκό Νοσοκομείο  Αθηνών, στάθηκες κοντά μας με την καθημερινή σχεδόν παρουσία σου επί τέσσερις μήνες.
Θυμάμαι με πόση αγάπη καθόσουν δίπλα στο παιδί μου, όχι σε τυπική ολιγόλεπτη επίσκεψη μα μία έως και δύο ώρες.
Θυμάμαι που του έλεγες ευχάριστες ιστορίες από τη ζωή σου και τα φοιτητικά σου χρόνια και ο Ρένος μου γελούσε.
Θυμάμαι το χάδι σου, που το είχε ανάγκη και ένοιωθε σιγουριά, όταν πια δεν μπορούσε να συμμετέχει στις συζητήσεις σας αλλά χαμογελούσε.
Μανώλη Σκουλάκη, όπως θυμάμαι εγώ, πιστεύω ότι εκατοντάδες οικογένειες θυμούνται το ενδιαφέρον σου και την ανεκτίμητη προσφορά σου προς αγαπημένα τους πρόσωπα, όταν σε είχαν ανάγκη.
Γι? αυτό όλοι εμείς, όπως ελπίζω και οι περισσότεροι Χανιώτες, θα σταθούμε δίπλα σου από καρδιάς, για να σ? έχουμε από δω και πέρα άξιο δήμαρχο στην αγαπημένη μας πόλη.
Ξέρω πως ως αυριανός δήμαρχος θα είσαι ακόμα πιο κοντά μας, θα νοιάζεσαι με πάθος για τα Χανιά μας και από όμορφη πόλη θα την κάνεις την ομορφότερη της Ελλάδας, όπως κι ότι θα φροντίσεις να λυθούν πολλά προβλήματα που έχει ο τόπος μας.
Μανώλη Σκουλάκη, σε περιμένει πολλή, πάρα πολλή και δύσκολη δουλειά, μα άνθρωποι αγωνιστές και μαχητές της ζωής -όπως είσαι εσύ- πάντα τα καταφέρνουν, πόσο μάλλον σαν έχουν και τη στήριξη των συμπολιτών τους.
Για όλα όσα έχεις προσφέρει σ? ευχαριστώ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή σου επιτυχία γιατί την αξίζεις.

Με εκτίμηση
Ελευθερία Κων. Κατσιφαράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες