Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απάντηση σε δημοσίευμα

Κύριε διευθυντά,
σχετικά με το δημοσίευμα ´Πρόστιμο για τις? γλάστρες´, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα 2 της εφημερίδας σας, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, σας γνωρίζουμε ότι η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, διενήργησε αυτοψία στην οδό Στρ. Μπονάτου, έπειτα από έγγραφη καταγγελία κατοίκου της περιοχής στις αρχές του Αυγούστου, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί γλάστρες σε δημοτικό χώρο.
Στη συνέχεια η Υπηρεσία μας στις 27-8-2010 ενημέρωσε εγγράφως τη συγκεκριμένη οικογένεια ότι ο χώρος στον οποίο έχουν τοποθετηθεί οι γλάστρες είναι δημοτικός και πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα.
Η Υπηρεσία μας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της διενήργησε εκ νέου αυτοψία στις 28-9-2010 και διαπίστωσε ότι οι γλάστρες δεν είχαν απομακρυνθεί. Σε μια προσπάθεια επίλυσης της κατάστασης χωρίς να βεβαιωθεί παράβαση και κατά συνέπεια πρόστιμο εδόθηκε μια περαιτέρω προθεσμία 2 ημερών για την απομάκρυνση των γλαστρών.
Στις 30-9-2010, λόγω μη συμμόρφωσης στις επανειλημμένες συστάσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, βεβαιώθηκε παράβαση για αυθαίρετη κατάληψη δημοτικού χώρου.
Ο διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας
Ιωάννης Καραντωνάκης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα