Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ποιος έφαγε το φαγητό των άλλων;

Κύριε διευθυντά,
η επίθεση (και κατοχή) που δέχθηκε η χώρα μας από την παγκόσμια οικονομική ελίτ, η (ήδη συντελεσθείσα ουσιαστικά) κατάρρευση του σάπιου πολιτικού συστήματος αλλά και η αντεπίθεση στη Χούντα του ΔΝΤ που γίνεται στην Ελλάδα, την ώρα που ο καπιταλισμός βρίσκεται σε τροχιά αποσύνθεσης, ανάλογης του ανατολικού μπλοκ το 1989, σηματοδοτούν το ξεκίνημα μιας σημαντικής εποχής για όλο τον κόσμο.
Οι Έλληνες διαδηλωτές έχουν απόλυτο δίκαιο. Οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτό που τα ΜΜΕ πολύ επιμελώς τους αποκρύπτουν, γι? αυτό δίνουν τη μάχη ´για να παραμείνει η Ελλάδα αυτόνομο κράτος´.
´Οι Έλληνες παλεύουν σήμερα για όλους μας, για όλο τον δυτικό κόσμο´, τονίζει ο Hudson, για να επανακτηθεί ο κοινωνικός έλεγχος των κυβερνήσεων και να μην καταλάβει το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο τα ηνία  της εξουσίας.
Η μάχη αυτή που άρχισε μέσα στην Ευρώπη θα είναι μεγάλη, θα συνεχιστεί για χρόνια γιατί κρίνονται όλα τα κεκτημένα του 19ου και 20ού αιώνα, τα οποία θέλει να καταργήσει το Ευρωπαϊκό οικονομικό λόμπι, οι Γερμανοί τραπεζίτες και οι οικονομικοί κύκλοι της Αμερικής.
Και η Ελλάδα θυμίζει αυτό που έγραψε ο Ροΐδης: ´Το πρωτοφανές εν τη ιστορία θέαμα έθνους χρεοκοπώντας άνευ παρασκευών, άνευ πολέμου, άνευ επαναστάσεως ή άλλη τινός εκ των μέχρι τούδε γνωστών προφάσεων χρεοκοπίας´.
Ναι, τρώγατε και τρώτε κύριε Πάγκαλε, εσείς και η παρέα σας, όχι ο λαός.
Φιλικά
Κων/νος Κ. Κνιθάκης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα