Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Χανίων – Ρεθύμνου

Υστερα από επτάμηνο με κάθε τρόπο, μεγάλο αγώνα εμάς των κατοίκων, προς τον δήμαρχο και νομάρχη Χανίων για το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε με τα λεωφορεία και δεν κατορθώσαμε τίποτε, γι? αυτό και αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε στη Συνήγορο του Πολίτη, με την ελπίδα ότι θα δικαιωθούμεν.
Για επίσπευση λοιπόν των ενεργειών από τον κ. νομάρχη για να βγούμε πιο γρήγορα από την κρίση, υπέβαλα την ακόλουθη αίτησή μου:
Σας υποβάλλω συνημμένα φωτοαντίγραφο του πιο πάνω σχετικού και σας παρακαλώ να ενεργήσετε το συντομότερο δυνατό, σύμφωνα και με το περιεχόμενο αυτού, για να απαλλαχτούμε, όσο το δυνατό πιο γρήγορα οι κάτοικοι των πληγέντων περιοχών, από το μεγάλο πλήγμα και ταλαιπωρία, που παθαίνουμε πάνω από επτά μήνες μέχρι σήμερα, από το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, εξαιτίας των δρομολογίων των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου και Ηρακλείου – Λασιθίου.
Οι υπηρεσίες δε προς τις οποίες η παρούσα αίτησή μου, παρακαλούνται να μεριμνήσουν αρμόδια σχετικά προς εξυπηρέτηση εμάς των κατοίκων.

Νικήτας Κλαπάκης

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες