Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΑΔΑ
Παρουσίαση cd με ριζίτικα

Ο Σύλλογος των Απανταχού Ανατολικοσελινιωτών “Το Ψηλάφι” θα παρουσιάσει το cd της ομάδας ριζίτικου τραγουδιού σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στην Κωνσταντινουπολιάδα της Νέας Χώρας. Την παρουσίαση θα κάνει ο δάσκαλος, λαογράφος Σταμάτης Αποστολάκης.

ΣΤΟ ΓΙΑΛΙ ΤΖΑΜΙΣΙ
Εκθεση εικαστικών

Εργα που προβάλλουν απόψεις και τοπία των Χανίων παρουσιάζονται σε μία έκθεση, οκτώ καλλιτεχνών που ζούν στα Χανιά, που πραγματοποιείται στο Γιαλί Τζαμισί.
Συμμετέχουν οι: Eddie Fenn, Jerry Glover, Sally Herd, Jan Liodaki, David και Sue Macfarlane ,Tiffany Riley και John Tierney.
Στην έκθεση παρουσιάζονται διάφορες απόψεις των Χανίων, η πόλη και τα τοπία με ποικίλα συναισθήματα, επιδράσεις και απεικονίσεις είτε αφηρημένες είτε ρεαλιστικές. Θα διαρκέσει έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά 11 π.μ. – 11 μ.μ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ 27/9 – 3/10
Εκδηλώσεις
? Εκδήλωση από την ΙΛΑΕΚ την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.
? Τελετή απονομής των βραβείων του Διεθνούς Διαγωνισμού Σατιρικής Ποίησης «Παύλος Πολυχρονάκης» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας & Αποκορώνου.
? Εκδήλωση μνήμης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Θέρισο την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις 11 π.μ.
Εκθέσεις
? Εκθεση οκτώ καλλιτεχνών που ζουν στα Χανιά, στο Γιαλί Τζαμισί. Θα διαρκέσει έως 3 Οκτωβρίου και λειτουργεί καθημερινά 11 π.μ. – 11 μ.μ.
? «Τέχνη και Τεχνολογία, Ανθρωπος και Μηχανή» έως 3 Οκτώβρη στο “Ελαιουργείον – Εργοστάσιο Τέχνης”. Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή 2 – 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
? Εκθεση των μελών του Συλλόγου “Ιρις” μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου στο Μεγάλο Αρσενάλι. Ωρες λειτουργίας 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 7 – 11 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη.
? Εκθεση διακοσμητικής μαριονέτας από τη Σπυριδούλα 23 με 29 Σεπτεμβρίου στο ´Πολυ-τεχνείο´ (Χατζημ. Νταλιάνη 40). Εγκαίνια την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 9 μ.μ.
? Εκθεση τέχνης στην πέτρα του λιθοξόου Βαγγέλη Λάζαρη και της Ελπινίκης Τριποδάκη στο καφέ “Τέχνη”, στη Νέα Χώρα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και λειτουργεί καθημερινά 6 – 10 μ.μ., Κυριακές πρωί – απόγευμα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα