Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Σύσκεψη για την παρέλαση

Η τελευταία παρέλαση που θα οργανωθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων θα είναι αυτή της 28ης Οκτωβρίου και χθες πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ανάμεσα στους εμπλεκόμενους φορείς για την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της.
Και σε αυτήν την παρέλαση δεν θα περάσουν πολεμικά αεροσκάφη στο πλαίσιο της οικονομίας και της εξοικονόμησης πόρων, ενώ όπως επεσήμανε ο αρμόδιος υπάλληλος από πλευράς Νομαρχίας ο κ. Σήφης Μαρκάκης για το ποιος φορέας θα αναλάβει στο εξής τις παρελάσεις θα αποφασιστεί με Προεδρικό Διάταγμα.
´Έγινε μια σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, ώστε και η παρέλαση αυτή να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία. Εγινε ανταλλαγή απόψεων και θέσεων των εκπροσώπων των φορέων με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωσή της´, ανέφερε ο κ. Μαρκάκης, συμπληρώνοντας ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα είναι επισκέψιμο το Πολεμικό Μουσείο καθώς ´αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει ότι επαναλειτουργεί και έχει εξαιρετικά και πολύ σημαντικά εκθέματα. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και στον προαύλιο χώρο θα υπάρχουν οχήματα της εποχής του Β? Παγκοσμίου Πολέμου´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα