Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος προσφέρθηκε να καλύψει την οικονομική διαφορά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τού Γουίλιαμ Γκαλά.
Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας αντιπρότεινε στον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, εάν θέλει να βοηθήσει το σύλλογο, να βάλει αυτά τα χρήματα με τη μορφή χορηγίας.
Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γόντικας απάντησε στον Νικόλα Πατέρα με την παρακάτω επιστολή.

«Aγαπητέ Νίκο,
Με δεδομένη την αγάπη σου για την ομάδα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά σου αυτή. Σε κάθε περίπτωση όμως, για λόγους τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς, το ποσό των 500.000 ευρώ για 3 χρόνια, το οποίο επιθυμείς να συνεισφέρεις, μπορεί να λάβει τη μορφή χορηγίας, που θα είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική για την ομάδα, εφόσον έχεις αποφασίσει να μην συμμετάσχεις στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Τόσο εγώ όσο και ο Φάνης Βουτσαράς είμαστε στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε περαιτέρω το ζήτημα αυτό».
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ
Λίγη ώρα αργότερα, ο Νικόλας Πατέρας απάντησε στην επιστολή του Δημήτρη Γόντικα, τονίζοντας ότι  «?δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία? σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή Γκαλάς», αναφέρει η επιστολή Πατέρα.

Αναλυτικά:
«Αγαπητέ Δημήτρη,
Θέλω να πιστεύω ότι το περιεχόμενο της επιστολής μου ήτανε σαφές και κατανοητό. Εγώ δεν έχω κάποια εμπορική εταιρεία για να κάνω χορηγία/διαφήμιση στην ΠΑΕ ούτε απευθύνθηκα στο εμπορικό τμήμα για κάτι ανάλογο.
Επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι γίνεται προσπάθεια απόκτησης του ποδοσφαιριστή Γκαλάς για την θέση κεντρικού αμυντικού και η διαφορά σας είναι από 300.000-500.000 για κάθε χρόνο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, σας προσέφερα αυτό το ποσό μόνο για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και όχι αόριστα για χορηγία προς την ΠΑΕ. Εάν πιστεύετε ότι με αυτά τα χρήματα μπορεί να γεφυρωθεί η διαφορά και να επέλθει συμφωνία για την απόκτηση του Γκαλάς είμαι στην διάθεσή σας».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ
ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Και τυπικά παίκτες του Παναθηναϊκού είναι από χθες οι Ντάνιελ Φερνάντεζ και Γιώργος Ιωαννίδης, καθώς η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή τους.
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας εντάχθηκε στο «τριφύλλι» για ένα χρόνο, με τη μορφή του δανεισμού από την Μπόχουμ, ενώ ο νεαρός αμυντικός είχε υπογράψει την Πέμπτη τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Μποταφόγκο για την παραχώρηση του Μαρσέλο Μάτος στη Βραζιλιάνικη ομάδα με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα