Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΡΙΣΟΥ:

Ξεκίνησε χθες το πρωί από τον Δήμο Θερίσου και επίσημα -μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας- την προεκλογική του εκστρατεία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος δήμαρχος για τον νέο Δήμο Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.
Ο κ. Σκουλάκης επισκέφθηκε το Δημοτικό Κατάστημα Θερίσου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζομένους του Δήμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Θερίσου Γ. Τσαπάκο από τον οποίο και ενημερώθηκε για τα κύρια προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος, για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και για μία σειρά άλλων θεμάτων όπως τα οικονομικά του Δήμου.
Παράλληλα ο κ. Σκουλάκης επισκέφθηκε τον χώρο του νέου δημαρχιακού μεγάρου το οποίο -όπως ενημερώθηκε- βρίσκεται στην τελευταία φάση ολοκλήρωσής του, ενώ μετά το τέλος της επίσκεψής του ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε με δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους στη μεγάλη σημασία του “Καλλικράτη” και στην ανάγκη σωστής πληροφόρησης των πολιτών για τις καινοτομίες που αυτός θα επιφέρει στην καθημερινότητα των πολιτών. Ο ίδιος προσέθεσε πως με ειλικρίνεια και υπευθυνότητα σκοπεύει να αναδείξει τις μεγάλες τομές του νέου αυτοδιοικητικού πλαισίου σημειώνοντας πως στην ομιλία του απόψε το βράδυ στα Περβόλια προτίθεται να καλέσει και τους συνυποψήφιους του -οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν περιοριστεί είτε σε γενικόλογες τοποθετήσεις είτε σε μηδενιστική κριτική του νέου θεσμού- να πράξουν το ίδιο.
Κλείνοντας ο κ. Σκουλάκης υπογράμμισε πως πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους πολίτες όλων των συνενωμένων Δήμων ότι «η μεγάλη αυτή μεταρρύθμιση έρχεται να προσθέσει και όχι να αφαιρέσει από τις τοπικές κοινωνίες. Οι δήμοι δεν πρόκειται να χάσουν αυτό που έχουν αλλά αντίθετα τους δίνεται η δυνατότητα, ότι καλό έχουν να το κάνουν καλύτερο και αυτό που στερούνται να το αποκτήσουν με τις ενέργειες των ανθρώπων που θα επιλεγούν να κάνουν πράξη τον νέο θεσμό».

Ανακοίνωση Κίνησης Καντάνου – Σελίνου

Σε ανακοίνωσή της η “Κίνηση πολιτών του Δήμου Καντάνου – Σελίνου” αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η κίνησή μας κοιτάζει την κοινωνία του Σελίνου κατά πρόσωπο. Εργαζόμαστε μόνο για την ενότητα του Δήμου μας με προτάσεις και προγράμματα. Θα υπηρετήσουμε τον Δήμο Καντάνου – Σελίνου γιατί γνωρίζουμε ότι ο ορεινός όγκος έχει ανάγκη το παραλιακό μέτωπο αλλά και το παραλιακό μέτωπο έχει ανάγκη την ενδοχώρα. Ένα σύμφωνο ενότητας είναι η κοινή ανοικτή εκδήλωση όλων των δημάρχων που θα ανακοινώσουν ο καθένας ξεχωριστά τα προγράμματά του στην κοινωνία του Σέλινου. Η πρόταση της επικεφαλής μας και υποψήφιας δήμαρχου κας Αλφιέρη φέρνει την ενότητα αλλά και μια άλλη προοπτική στον τόπο μας. Περιμένουμε τους υποψηφίους δημάρχους να αποδεχτούν την πρόταση”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα