Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Περισσότερα απο τριακόσια πενήντα χιλιάδες άτομα εκτιμάται ότι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων, που συμμετείχε στην εκδήλωση “Ελληνική Παραλία στον Τάμεση”, η οποία έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 27 Ιουνίου στην νότια όχθη του Τάμεση.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια απρόσμενη γεύση από Ελλάδα, μέσα από την πρωτοβουλία που πήρε ο ΕΟΤ για να δώσει την πολυπόθητη ώθηση στο τουριστικό ρεύμα από τη Βρετανία, ιδίως φέτος λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας αλλά και του αρνητικού κλίματος που έχει δημιουργηθεί για τη χώρα μας.
“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΣΗ”
Με πρωτοβουλία του γραφείου του ΕΟΤ στο Λονδίνο, εκατοντάδες τόνοι άμμου συγκεντρώθηκαν σε ένα χώρο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στην “καρδιά” της βρετανικής πρωτεύουσας, ώστε σε συνδυασμό με τις ομπρέλες, τις ξαπλώστρες, τα τραπεζάκια και το μπαρ που είχε στηθεί να μεταφέρουν νοητά τους πολυάσχολους Λονδρέζους σε κάποιο ελληνικό νησί. Το σκηνικό της ελληνικής παραλίας συμπλήρωνε η ελληνική μουσική, δρώμενα για παιδιά και μεγάλους, όπως ζωγραφική προσώπου ή αγώνες μπιτς βόλεϊ, καθώς και τουριστικά περίπτερα των πιο δημοφιλών προορισμών για τους Βρετανούς.
Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
“Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων συμμετείχε με περίπτερο στην εκδήλωση «Ελληνική Παραλία στον Τάμεση», όπου διανέμονταν τουριστικοί οδηγοί, dvd του νομού, φυλλάδια όλων των δραστηριοτήτων, κρητικής διατροφής κ.ά.
Η συμμετοχή των Χανίων ήταν πολύ επιτυχημένη και τα μηνύματα ήταν πολύ θετικά. Υπολογίζεται ότι περισσότερα απο 350.000 άτομα επισκέφθηκαν την έκθεση και το περίπτερο της Νομαρχίας.
Θεωρούμε ότι αυτές οι δράσεις θα ενδυναμώσουν την τουριστική κίνηση απο την Αγγλική αγορά και θα αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα που είχε δημουργηθεί”, τόνισε ο υπεύθυνος του τμήματος Τουριστικής Προβολής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων κ. Γιώργος Μαραθάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα