Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ

Προκηρύχθηκαν 15 θέσεις γιατρών – επιμελητών Β? στο Νοσοκομείο Χανίων.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε χθες η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης, με απόφαση της υπουργού Υγείας, έπειτα από σχετική εισήγηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, συνιστώνται κατ? εφαρμογή του άρθρου 5 του Ν. 3754/09 συνολικά 8 νέες θέσεις ειδικευμένων ιατρών στις Υγειονομικές Μονάδες της Κρήτης. Οι παραπάνω θέσεις, που αναμένεται να προκηρυχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, κατανέμονται ως ακολούθως: Εξι στο ΠΑΓΝΗ, 1 στο Βενιζέλειο (ΒΠΓΝΗ) και 1 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι “σε προκήρυξη ήδη βρίσκονται 32 συνολικά θέσεις ιατρών Επιμελητών Β? διαφόρων ειδικοτήτων και συγκεκριμένα: 12 θέσεις για το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, 15 θέσεις για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και 5 θέσεις για το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Σητείας.
Επίσης σε διαδικασία κρίσεως βρίσκονται και οι ακόλουθες θέσεις ειδικευμένων γιατρών κλάδου ΕΣΥ: 18 θέσεις στο ΠΑΓΝΗ, 52 στο Βενιζέλειο – Πανάνειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και στα Κέντρα Υγείας αρμοδιότητάς του, 31 στο Γ.Ν. Ρεθύμνου, 6 στο Γ.Ν. Αγ. Νικολάου, 12 θέσεις ιατρών στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας και 11 στο Γ.Ν. – Κ.Υ. Σητείας.
Καταλήγοντας η Διοίκηση Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης τονίζει ότι “με την ολοκλήρωση όλω των απαραίτητων διαδικασιών, οι συνολικά 183 θέσεις ιατρών και οι 8 νέες, αναμένεται να συμβάλλουν θετικά στο χρονίζον πρόβλημα της στελέχωσης των νοσοκομείων της Κρήτης”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα