Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

ΣΤΕΛΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ:

«Aπό τη θέση της αντιπολίτευσης στον Δήμο Καντάνου ζητούσαμε επιτακτικά να γίνει μελέτη και να προγραμματιστεί η κατασκευή του βιολογικού στην Κάντανο, δυστυχώς οι προτάσεις μας έχουν απορριφτεί, είναι γνωστό σε όλους ότι η κάθε δημοτική αρχή αποφασίζει.»
Τα παραπάνω δηλώνει η επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Στέλλα Αλφιέρη και συνεχίζει:
«Στον Πελεκάνο έχει εξαγγελθεί ένα μεταβατικό στάδιο καθαρισμού των νερών, το παρακολουθούμε με ενδιαφέρον. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τις δημόσιες υπηρεσίες που ελέγχουν την πορεία του έργου. Όμως η υποχρέωση του βιολογικού δεν πρέπει να ξεχαστεί και θα πρέπει με υπευθυνότητα και σοβαρότητα η κάθε δημοτική και η δημοτική αρχή Πελεκάνου, μέχρι το Δεκεμβρη του 2010 με σοβαρότητα να εκπονήσει μελέτες που θα μπορέσουν να ενταχτούν στο
ΕΣΠΑ.
Χάθηκαν χρόνια για την κατασκευή των βιολογικών στον τόπο μας, η τελευταία ελπίδα είναι τώρα το ΕΣΠΑ 2008 – 20013, σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις του κ Αρναουτάκη που επεσήμανε:
“… δίνεται η ευκαιρία μέσω του Ε.Σ.Π.Α. για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα των βιολογικών καθαρισμών σε επίπεδο Νομού Χανίων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι πόροι υπάρχουν και το μόνο που απαιτείται είναι ώριμες μελέτες.”
Η κίνηση πολιτών του δήμου Καντάνου – Σέλινου δηλώνει ότι η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να χαθεί και προτείνει ότι αυτά τα πολύτιμα έργα πρέπει να είχαν γίνει χθες. Σήμερα πρέπει να είναι κοινό μέλημα όλων των δημάρχων του Σέλινου και σε κοινή σύσκεψη να δρομολογήσουν λύσεις εφικτές με ηρεμία και σύνεση για τους βιολογικούς στο Σέλινο.
Δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία.».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα