Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

Μια μέρα νωρίτερα, στις 6 Ιουλίου, από ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί, θα εκδοθούν τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων για την εισαγωγή στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει η υποβολή μηχανογραφικών δελτίων από τους μαθητές.
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, Ιωάννη Πανάρετου, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το μηχανογραφικό τους δελτίο από την Τετάρτη 7 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 20 Ιουλίου.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι, ύστερα από προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων, οι γραπτοί βαθμοί των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, θα αναρτηθούν τελικά μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Τρίτη 6 Ιουλίου 2010 μετά τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για τη διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, καθώς και τις ακριβείς ημερομηνίες χορήγησης της Βεβαίωσης Πρόσβασης από τα Λύκεια.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Καλα που μπορουμε να βρουμε τα ονοματεπωνυμα των αποφοιτων και να δουμε πληροφοριες για αυτους οπως σε ποιες σχολες περασαν κτλ???

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα