Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Γνωριμία με
τα ΑΕΙ της Κύπρου

Ημερίδα γνωριμίας με τα Πανεπιστημία της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στο ξενοδοχείο: “Κύδων” στα Χανιά. Την ημερίδα οργανώνει το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού. Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Κυπρίων Νομού Χανίων καλεί στην ημερίδα προκειμένου να γνωρίσουμε από κοντά το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Πανεπιστήμιο Νεάπολης.
?
ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΝΙΕΣ
Εγγραφές για
το 5ο νηπιαγωγείο

Εγγραφές για το 5ο ολοήμερο νηπιαγωγείο Μουρνιών θα γίνονται έως και τις 21 Ιουνίου στο 2ο Νηπιαγωγείο, ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Το νέο νηπιαγωγείο που γίνεται για τα παιδιά των εργαζομένων θα λειτουργήσει με την προϋπόθεση ότι θα εγγραφούν τουλάχιστον 20 παιδιά.
?
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Ενημέρωση για
το μηχανογραφικό

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.), της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, σε συνεργασία με τα Γραφεία Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑΣΕΠ) Γ. Λυκείου Ακρωτηρίου, Γυμνασίου Σούδας και Γυμνασίου Κολυμπαρίου, διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου (Δεσποτικό).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
– Συμπλήρωση Μηχανογραφικού Δελτίου, Κ. Καλογεράκης, ΓΡΑΣΕΠ ΓΕΛ Ακρωτηρίου
– Σημαντικές λεπτομέρειες στο Μηχανογραφικό Δελτίο, Ε. Καλαϊτζάκη, ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιου Σούδας
– Σχολές του 1ου Επιστημονικού Πεδίου, Τ. Μπαουράκη, ΓΡΑΣΕΠ Γ/σιου Κολυμπαρίου
– Απόφοιτοι σχολών που εγγράφονται στο Οικονομικό Επιμελητήριο, Μ. Πιμπλή, ΚΕΣΥΠ Χανίων.

AΠΟ ΤΟ ΝΑΡ
“Αναιρέσεις 2010”
στη Χαλέπα
“Αναιρέσεις 2010” μια σειρά από πολιτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει για δεύτερη μέρα η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση σήμερα, Σάββατο 12 Ιουνίου, στη Γαλλική Σχολή στη Χαλέπα Χανίων. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
– Στις 6 μ.μ. Συζήτηση με θέμα: “Η κρίση του υπαρκτού καπιταλισμού. Τα αίτια και οι συνέπειες της”
Ομιλητές: Γιάννης Κιμπουρόπουλος – οικονομολόγος, δημοσιογράφος “Επενδυτής”,
Δημήτρης Δημητρούλης – οικονομολόγος, καθηγητής, μέλος παρεμβάσεων,
Γιάννης Κυριακάκης – οικονομολόγος, μέλος Π.Ε. ΝΑΡ -Στις 9 μ.μ. – Συναυλία: ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ, ΧΑΪΝΗΔΕΣ.

?
ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ
Βιβλίο για
το Νομό Χανίων
Μια ξεχωριστή δουλειά των μαθητών του Δ2 Τμήματος του 15ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και ώρα 10 το πρωί στο Νομαρχιακό Μέγαρο Χανίων. Πρόκειται για ένα βιβλίο που έγραψαν οι μικροί μαθητές, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που πέρασε και το οποίο παρουσιάζει το νομό μας με πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, τους σημαντικούς ανθρώπους του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.

?
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΥΡΩΝΟΣ
Διακοπή
κυκλοφορίας
Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης, Ηλεκτροφωτισμού ? Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται ότι, λόγω αλλαγής ασφαλτοτάπητα, διακόπτεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό Βύρωνος από τη συμβολή της με την οδό Αποκορώνου έως τη συμβολή της με την οδό Εφ. Πολεμιστών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς.
Η διακοπή ισχύει από τη Δευτέρα 14-6-2010 έως και την Τετάρτη 16-6-2010.

ΣΕ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΔΑΚΙ
Σύλληψη για φιτίλι
Για κατοχή ακαριαίας θρυαλλίδας (φιτίλι) πέραν του ορίου της σχετικής άδειας, κατηγορείται ο υπεύθυνος λατομείου στο Χωρδάκι Ακρωτηρίου.
Στη χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι προχθές το πρωί στα Χανιά “συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ένας 28χρονος ημεδαπός για παράβαση του Νόμου Περί όπλων και της 459 Αστυνομικής Διάταξης”.
Ειδικότερα, “σε έλεγχο που διενεργήθηκε από Ειδική Ομάδα ελέγχων των Λατομικών χώρων σε Λατομείο στο Χωρδάκι του Δήμου Ακρωτηρίου, ο παραπάνω δράστης κατελήφθη ως υπεύθυνος ασφαλείας λατομικού χώρου και αποθηκών εκρηκτικών αυτού, να έχει στην αποθήκη 195 μέτρα ακαριαίας θρυαλλίδας παραπάνω από τα αναγραφόμενα στο βιβλίο αποθήκευσης και να μη λειτουργεί το σύστημα συναγερμού των αποθηκών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων”.

ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ
Κατείχαν κάνναβη
Για κατοχή πέντε γραμμαρίων περίπου ακατέργαστης κάνναβης κατηγορούνται ένας 23χρονος και ένας 29χρονος που συνελήφθησαν προχθές το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου στις Καλύβες. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση, το χασίς βρέθηκε σε έλεγχο στο ΙΧΕ αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο δραστών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
Απόπειρα κλοπής
Ενας 18χρονος Χανιώτης συνελήφθη προχθές το πρωί για απόπειρα κλοπής περιπτέρου. Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση, κατά το χρόνο που επιχειρούσε να διαρρήξει περίπτερο, έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε από πολίτη και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Χανίων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε τις μεσημβρινές ώρες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
Έκλεψε είδη ιματισμού
Πρωινές ώρες προχθές συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων ένας 20χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου για κλοπή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος μετέβη στα αποδυτήρια ανδρών ιατρών κλινικής του Γ.Ν.Ν. Χανίων και αφαίρεσε από αυτά είδη ιματισμού.

ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Συζήτηση για
το λατομείο Φρε
Συνεδριάζει την Τρίτη 15 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, το Νομαρχιακό Συμβούλιο για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το έργο: «Σφαγείο χοιρινών, βοδινών, αιγοπροβάτων», ιδιοκτησίας «Κτήμα Γιαννούλη Α.Ε.» στη θέση «Σώπατα», εκτός ορίων οικισμού Φρε του Δήμου Φρε Ν. Χανίων (Τροπ/ση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του εν λόγω έργου). (Εξ Αναβολής).
Εισήγηση: Δ/νση Ανάπτυξης της Ν.Α. Χανίων – Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας της Ν.Α. Χανίων.
Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων του υφιστάμενου έργου: «Αξιοποίηση αρδευτικής γεώτρησης στη θέση ΓΗΠΕΔΟ, στο Δημ. Δ/σμα Δρακώνας του Δήμου Κολυμπαρίου, ιδιοκτησίας Δήμου Κολυμπαρίου.
Εισήγηση: Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας.
Γνωμοδότηση για το έργο: «Διαπλάτυνση εξόδου και εκβολής χειμάρρου Μορώνη του Νομού Χανίων.
Εισήγηση: Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας.
4) Γνωμοδότηση αναφορικά με τη Μ.Π.Ε. του έργου: «Πρότυπος Οικισμός Στεγαστικού Συνεταιρισμού Καταναλωτών Π.Ε. στη θέση «Ξανθουλιανά» Δ.Δ. Στερνών και Αρωνίου Δήμου Ακρωτηρίου Νομού Χανίων.
Εισήγηση: Τμήμα Περιβάλλοντος της Δ/νσης Πολεοδομίας της Ν.Α. Χανίων.
5) Αλλαγή κατηγορίας επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
Εισήγηση: Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Αντινομάρχης ? Δ/νση Εμπορίου Ν.Α. Χανίων.
Μεταβιβάσεις επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών.
Εισήγηση: Χαράλαμπος Κουκιανάκης, Αντινομάρχης ? Δ/νση Εμπορίου Ν.Α. Χανίων.
Έκδοση Οικοδομικών Αδειών για χρήση κατοικίας στις εκτός σχεδίου περιοχές.
Εισήγηση: Γρηγόρης Αρχοντάκης ? Νομάρχης Χανίων.
Παραχώρηση χρήσης έκτασης που βρίσκεται στη θέση «Συκολιά» στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γαλατά στο Δήμο Ν. Κυδωνίας, για κοινωφελή σκοπό.
Εισήγηση: Γρηγόρης Αρχοντάκης ? Νομάρχης Χανίων.
Έγκριση υποβολής Τεχνικών Δελτίων για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ ? Πράσινη Ανάπτυξη».
Εισήγηση: Γρηγόρης Αρχοντάκης ? Νομάρχης Χανίων.
Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης 2007-2013 του έργου «Βελτίωση οδού Άγιος Αντώνιος ? Καρές».
Εισήγηση: Γρηγ. Αρχοντάκης ? Νομάρχης Χανίων.
Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων ? εξόδων της Ν.Α. Χανίων.
Έγκριση μετακινήσεων.

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Αποζημιώσεις για
την ανεμοθύελλα
Έως και την Δευτέρα 14/6/10, καλούνται οι παραγωγοί του Δήμου Ελ. Βενιζέλου που δήλωσαν ζημιά από την ανεμοθύελλα της 25/1/2010, να λάβουν γνώση του πορίσματος των εκτιμητών στο γραφείο του Ανταποκριτή ΕΛΓΑ του Δήμου Ελ. Βενιζέλου, στο Δημαρχείο στις Μουρνιές.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Βεβαίωση παραβάσεων
σε 55 επιχειρήσεις
Εκατόν δώδεκα υγειονομικούς ελέγχους καταστημάτων, ρύπανσης του περιβάλλοντος και ανθυγιεινών εστιών πραγματοποίησαν οι επόπτες Δημόσιας Υγείας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν παραβάσεις σε πενήντα πέντε επιχειρήσεις στον Νομό Ηρακλείου και μια υπόθεση στάλθηκε στον Εισαγγελέα (έκθεση υγειονομικής παράβασης). Αρκετές ήταν οι περιπτώσεις εισηγήσεων στον αρμόδιο Δήμο με αρνητική γνωμοδότηση για τη χορήγηση άδειας λειτουργίας των επιχειρήσεων. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις έγιναν αυστηρές έγγραφες συστάσεις προκειμένου οι υπεύθυνοι να συμμορφωθούν άμεσα με όσα ορίζει ο κώδικας υγειονομικής νομοθεσίας.
Παράλληλα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα παρακολούθησης και δειγματοληψιών των ακτών κολύμβησης σε όλο τον Νομό Ηρακλείου.
?
ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ
“Εκπαιδευτική επικοινωνία
και κοινοτική εμψύχωση”
Ημερίδα με θέμα: “Eκπαιδευτική – Πολιτισμική Επικοινωνία και Κοινοτική Εμψύχωση” (με τη συμβολή των Τ.Π.Ε) θα γίνει σήμερα, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ρέθυμνο (Αμφιθέατρο Δ7, ώρα 8.30 π.μ. – 3 μ.μ.).
Την ημερίδα διοργανώνει το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (EΔΕΕΚ) και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης (Π.Τ.Δ.Ε) σε συνεργασία με το YOUTHNET Hellas και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών.
Σκοπός της ημερίδας είναι:
Να αναδειχθούν οι έννοιες της «κοινότητας μάθησης», της «δημιουργικής κοινότητας» και της «κοινοτικής ανάπτυξης – εμψύχωσης» μέσω της συνεργασίας διαφορετικών τομέων της τυπικής και της άτυπης εκπαίδευσης (επιμόρφωση Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, ΚΕΕ, ΣΔΕ, Σχολές Γονέων, Εκπαίδευση από Απόσταση) εστιάζοντας σε δύο δυναμικά αναπτυσσόμενα επιστημονικά πεδία στη χώρα, εκείνου της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας.
?
Διόρθωση σε
δημοσίευμα
Στο χθεσινό ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για τις βραβεύσεις μαθητών στο Δημοτικό Κήπο (σελ. 30) εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε σωστά το όνομα μαθήτριας του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων. Πρόκειται για τη Σοφία Φάσσου, η οποία κέρδισε το 1ο βραβείο για τη ζωγραφιά της με θέμα το περιβάλλον.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
Τεχνικά δελτία για
“πράσινη ανάπτυξη”

Στα πλαίσια του προγράμματος «Κρήτη ? Πράσινη Ανάπτυξη» η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, μετά από σχετική πρόσκληση της Περιφέρειας Κρήτης, υπέβαλε τεχνικά δελτία για τα κάτωθι έργα:
– Οργάνωση της Μόνιμης Έκθεσης του Κέντρου – Μουσείου Προφορικής Ιστορίας Νομού Χανίων / Μέτρο 2.2 / Προϋπολογισμός: 55.000 ευρώ.
Καταλογογράφηση και τεκμηρίωση μόνιμης συλλογής και μελέτη βελτίωσης των υποδομών, της λειτουργίας και της δημοσιότητας του Μουσείου Σχολικής Ζωής Νομού Χανίων / Μέτρο 3.2 / Προϋπολογισμός: 55.000 ευρώ.
– Εξειδικευμένο Έντυπο “ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ” / Μέτρο 4.1 / Προϋπολογισμός: 50.000 ευρώ.
-DVD με Δράσεις Εναλλακτικού Τουρισμού Νομού Χανίων / Μέτρο 4.1 / Προϋπολογισμός: 300.000 ευρώ.
-Εξειδικευμένο Έντυπο – DVD “ΒΟΤΑΝΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ” / Μέτρο 4.2 / Προϋπολογισμός: 100.000 ευρώ.
– Επιλέον, στον συνολικό σχεδιασμό της ΝΑΧ για το πρόγραμμα «Κρήτη ? Πράσινη Ανάπτυξη» συμπεριλαμβάνεται και το έργο «Αποκατάσταση ασφάλειας και ανάδειξη επαρχιακού δρόμου Τοπόλια – Κατσοματάδω κατά μήκος του Φαραγγιού Τοπολίων» / Μέτρο 1.1 / Προϋπολογισμός: 2.000.000 ευρώ, για το οποίο εκπονούνται οι μελέτες ωρίμανσης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων με την επιστημονική υποστήριξη του Πολυτεχνείου Κρήτης.

5o ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ    
Προφεστιβαλική εκδήλωση

Στις 26 και 27 Ιουνίου το 5ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στα Χανιά και υποδέχεται ντόπιους και ξένους, για να γλεντήσουμε, να ενημερωθούμε, να διεκδικήσουμε, αναφέρει το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών και ενημερώνει ότι “στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων, αύριο, Κυριακή 13 Ιουνίου θα ανταμώσουμε στο πάρκο της βίλας Κούνδουρου σε μια βραδιά αφιερωμένη στο τραγούδι για τη φτώχεια”.
Στην ανακοίνωσή του σημειώνει ακόμη:
“Η φτώχεια ήταν ένα σταθερό σημείο αναφοράς στο προπολεμικό και το μεταπολεμικό λαϊκό τραγούδι. Πηγή έμπνευσης για λαϊκούς καλλιτέχνες, τραγουδήθηκε πολύ από όλες τις κοινωνικές ομάδες. Άλλοτε βιώνονταν ως στεναχώρια και αδιέξοδο ? μια στεναχώρια όμως που δεν έφτανε στη ντροπή, απεναντίας ήταν φορές που υποδήλωνε ταξική περηφάνια. Άλλοτε ήταν αφορμή για κοινωνική καταγγελία, για οργή απέναντι στους άδικους όρους που καθορίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη.
Η σημερινή φτώχεια έχει άλλο πρόσωπο. Η σύγχρονη φτώχεια δεν τραγουδιέται γιατί βιώνεται ως ατομική αποτυχία σε έναν κόσμο γεμάτο «ευκαιρίες». Δεν μπορεί να γεννήσει περηφάνια, παρά μόνο ανομολόγητη ντροπή. Ο αποκλεισμένος από τον παράδεισο της ρεκλάμας, με θεριεμένα τα όνειρα για κατανάλωση, δεν θέλει να ακούει τραγούδια που διεκτραγωδούν την κατάστασή του, γιατί θέλει να τη νιώθει προσωρινή.
Επειδή, όμως, φτώχεια δεν σημαίνει και μιζέρια και επειδή οι δημόσιοι χώροι υπάρχουν για να ανταμώνουμε, σας καλούμε να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί τα λαϊκά τραγούδια της φτώχειας, να φάμε να πιούμε και να χορέψουμε. Θα είναι μαζί μας ο δικηγόρος Νίκος Τζάρας και ο μουσικός παραγωγός Δήμος Κερδέλας που θα μιλήσουν για το ρεμπέτικο και τον Στέλιο Καζαντζίδη και, φυσικά, λαϊκή κομπανία”.
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Οι μαθητές που δραστηριοποιούνται στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών και άλλοι μαθητές της πόλης, μας προσκαλούν στην ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο χώρο του Στεκιού (Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5) από χθες, 11 Ιούνη.
“Μέσα από αυτήν την έκθεση θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας όχι απλά ένα ακόμα καλλιτεχνικό όραμα, αλλά κυρίως την αντίληψη μας για τον κόσμο αλλά και τον ίδιο μας τον κόσμο.
Σας προσκαλούμε δηλαδή να αφήσετε για λίγο την ευκολία της τηλεψυχαγωγίας και να αφεθείτε μαζί μας στην μαγεία των παιδικών μας «κλικ!» μιας και η έκθεση οργανώνεται από μαθητές αλλά απευθύνεται σε… ΟΛΟΥΣ!
Τα εκθέματα διατίθενται προς πώληση, ενώ τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του αντιρατσιστικού φεστιβάλ (26-27 Ιουνίου)”, τονίζουν.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα