Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΙΟ

Χίος
Νέο περιστατικό για γκρουπ στο Facebook εκδηλώθηκε αλλά αυτή τη φορά στη Χίο. “Αντε να μαζευτούμε 1.000, να διώξουμε τη διευθύντρια από το σχολείο”, ήταν η ονομασία που έδωσαν στο γκρουπ που δημιούργησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Κάμπου.
Στην τοπική σχολική κοινότητα προκλήθηκε αναστάτωση εξαιτίας του γεγονότος ότι τα αρχικά σχόλια και οι “συμμετοχές” στη συγκεκριμένη ομάδα (που έφτασαν περίπου τις 200), άρχισαν σιγά σιγά να ξεφεύγουν από τα στενά όρια του σχολείου, περνώντας σε λιβελογραφήματα ακόμα και από εξωσχολικούς. Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι η διευθύντρια του σχολείου, που αρνήθηκε όμως να κάνει δηλώσεις μέχρι να ενημερωθεί, επίσημα τουλάχιστον, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όπως αναφέρεται στην “Ελευθεροτυπία”, η διευθύντρια δήλωσε ότι ύστερα από αυτό δεν νιώθει καλά ώστε να συνοδεύσει τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου στην τριήμερη εκδρομή τους. Στη θέση αυτή συμφώνησαν μαζί της και οι άλλοι συνάδελφοί της καθηγητές, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά πιθανόν να μην πάνε καθόλου εκδρομή, λόγω μη διαθέσιμων συνοδών. Οπότε ναι μεν δεν τιμωρείται κάποιος συγκεκριμένος, αλλά η τιμωρία στρέφεται κατά όλης της Γ’ τάξης. Σήμερα αναμένεται να κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες