Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Με τον τρόπο που αρμόζει στις επιτυχίες του συλλόγου, διοργανώθηκε για μια ακόμη χρονιά η ετήσια εκδήλωση (φωτογραφίες) του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, η οποία και φέτος φιλοξενήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.
Εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες στίβου, άρσης βαρών και ρυθμικής γυμναστικής που διακρίθηκαν το 2009 και τους προπονητές τους, βραβεύθηκαν επίσης παιδιά που είχαν επιτυχίες και στο σχολικό στίβο (πέρασαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση), οι χορηγοί του συλλόγου, αλλά και φορείς-παράγοντες του νομού μας.
Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, Γιώργος Γιατρουδάκης, αναφέρθηκε στην εξαιρετική αγωνιστική παρουσία που είχε ο σύλλογος το 2009, από την οποία βέβαια ξεχώρισε η 3η θέση στην πανελλήνια κατάταξη-αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, εκφράζοντας ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο να έρθει η επιτυχημένη αυτή πορεία.
Πολλοί ήταν οι επίσημοι και οι εκπρόσωποι φορέων που παραβρέθηκαν (μεταξύ άλλων ο βουλευτής Χανίων Εμμ. Σκουλάκης, οι αντινομάρχες Χανίων Χαρ. Κουκιανάκης και Εμμ. Φραγκάκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων Γ. Βούρβαχης, οι δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι Χανίων κ. Ζουμαδάκης -που είναι και πρόεδρος του ΔΑΟΧ, Ζουλάκης, Βιριράκης, Μαυρεδάκης, Γαβριλάκης, Αγγελάκης, Λειψάκης, η δημοτική σύμβουλος Ελευθερίου Βενιζέλου κ. Χαριτάκη, ο πολιτευτής Χανίων Μαν. Βολουδάκης, ο πρόεδρος του Ε.Β. Επιμελητηρίου Χανίων Βαγγ. Σπανουδάκης, ο Τ. Βάμβουκας -εκπρόσωπος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, ο Μ. Κουνελάκης -εκπρόσωπος του Γραφείου Φυσικής αγωγής, η Άννα Φραγκογιάννη -εκπρόσωπος της ΚΟΕ, ο πρόεδρος του Α.Ο. Κύδων Σ. Κουβάτσος, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης -και του Κύδωνα- Σωτ. Λαβούτας, ο παλιός πρωταθλητής του στίβου Π. Πολυχρονάκης). Επίσης, τιμήθηκαν οι χορηγοί -για την πολύτιμη προσφορά τους στο σύλλογο και τον αθλητισμό, γενικότερα- που είναι οι: Cosmote (φωτ. 1 η εκπρόσωπός της κ. Αντωνίου), Aegean Air και ANEK Lines (στη φωτ. 2 ο κ. Επιτροπάκης και η κ. Νικολακάκη, που εκπροσώπησαν, αντίστοιχα, τους δυο χορηγούς μετακινήσεων), Pilot Beach Resort Hotel (στη φωτ. 3 ο κ. Παπαδάκης), INKA Χανίων και Eurosport.
Ακόμη, μηνύματα έστειλαν ο βουλευτής Χανίων Ευτ. Δαμιανάκης ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Β. Σεβαστής και ο πολιτευτής Χανίων Στ. Νικηφοράκης
Απο την πλευρά των αθλητών-τριων, βραβεύθηκαν οι διεθνείς του συλλόγου, οι πανελληνιονίκες (1η-3η θέση), αυτοί που κατέλαβαν 4η-8η πανελλήνια θέση, οι νικητές-τριες των παγκρήτιων ΠΠ-ΠΚ Β΄και Μίνι, οι αθλητές-τριες της άρσης βαρών και τα μικρά κορίτσια της ρυθμικής γυμναστικής.
Η εκδήλωση (την οποία παρουσίασε η Χρύσα Μαρκάκη – Χαριτάκη, ενώ την ευθύνη της ηλεκτρονικής παρουσίασης είχε ο Γιώργος Καλαϊτζίδης) ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας και το φλουρί έτυχε στο νεαρό ρίπτη, Αντώνη Βεργεράκη (πήρε συμβολικό ποσό σε δωροεπιταγή).

Ατομικό ρεκόρ ο Φυλλαδιτάκης
Ο σφυροβόλος του συλλόγου, Δημήτρης Φυλλαδιτάκης (που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο UTEP του Τέξας) σημείωσε ατομικό ρεκόρ στη βαριά σφύρα (16κ), με βολή στα 20.90μ, η οποία και του έδωσε την 1η θέση σε αγώνες που διεξήχθησαν στο Λίκονλ της Νεμπράσκα. Στον πρώτο φετινό του αγώνα (που είχε γίνει τέλη Ιανουαρίου, στο Λιούμποκ του Τέξας) ο Φυλλαδιτάκης είχε ρίξει 19.64μ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα