Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πώς να μην είναι ικανοποιημένοι;

Γι? άλλη μια χρονιά ο Σύλλογος των Φίλων του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” αξιώθηκε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και να λειτουργήσει το χανιώτικο βενιζελικό εμείς. Πολλές οι συνεστιάσεις αυτόν τον καιρό, ξεχωριστής σημασίας, ωστόσο, για τον τόπο μας αυτή των Φίλων του Ιδρύματος. Ολοι εδώ στα Χανιά, βενιζελικοί είμαστε, βλέπετε, για να θυμηθώ τη ρήση του τ. νομάρχη Χανίων Γιώργου Κατσανεβάκη. Πολλοί, πάμπολλοι, ήταν εκείνοι που έδωσαν το “παρών”, λοιπόν, κι εφέτος, το Σάββατο βράδυ, 30 Ιανουαρίου, στο “Flamingo Road”, αυτήν την φορά. Μεταξύ αυτών ο και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός Παπαγιαννάκης, που ευλόγησε την πίτα, οι επίσης αντιπρόεδροί του, νομάρχης Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης και δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, οι βουλευτές Ευτύχης Δαμιανάκης και Μανώλης Σκουλάκης, οι τ. βουλευτές Μανούσος Βολουδάκης και Στέλιος Νικηφοράκης, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι υπηρεσιών και πολιτιστικών φορέων κι όλα τα μέλη των Δ.Σ. του Ιδρύματος που ίδρυσε ο Παππούς, ο μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης (να μην το ξεχνάμε αυτό!) και του Συλλόγου των Φίλων.
Πώς να μην είναι ικανοποιημένοι, λοιπόν, τόσο ο κινών τα νήματα του βενιζελικού εμείς γενικός διευθυντής του Ιδρύματος Νίκος Παπαδάκης και ο συντονίζων στον νομό μας τους φίλους του Ιδρύματος, πρόεδρος του Συλλόγου των Γιώργος Πισσαδάκης;
Και πώς να μην εκφράζουν αυτήν τους την ικανοποίηση εκτός απ? τους χαιρετισμούς που απηύθυναν, όταν γύριζαν από τραπέζι σε τραπέζι, παίρνοντας και δίνοντας ευχές, ενώ το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα καλά κρατούσε μέχρι τις μικρές ώρες.
Β.Θ.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα