Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μόνο νίκη θέλει ο ΝΟΧ
σήμερα (5μμ) με Π. Φάληρο

Επειδή η …ελπίδα πεθαίνει τελευταία η ανδρική ομάδα του ΝΟ Χανίων – ΑΝΕΚ Lines υποδέχεται σήμερα το Π. Φάληρο (5μμ) με στόχο να πάρει τους δύο βαθμούς μήπως και ανοίξει κάποιο φως στο βάθος του τούνελ που οδηγεί στην Α2 μετά τις ήττες σε Λάρισα και Ιλίσια. Ο Αλέκος Κουβαριτάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ενώ διαιτητές θα είναι οι Σταυρίδης, Μπουδραμής. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής θα παίξουν σήμερα:
-Κολ. Εθν. Πειραιά 16.00 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (Πολυχρονόπουλος, Αχλαδιώτης)
-Κολ. «Αντ. Πεπανός» 16.00 ΝΟ Πατρών – ΝΟ Λάρισας (Κωνσταντινίδης, Χατζηαναστασίου)
-Κολ. Ιωνικό 17.00 ΝΟ Χίου – ΝΕ Πατρών (Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης)
Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε χθες βράδυ με τις συναντήσεις: ΝΟ Βουλιαγμένης – Παναθηναϊκός και Πανιώνιος – Ποσειδών Ιλισίων
* Οι είκοσι ομάδες που προκρίθηκαν στην β? προκριματική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος (26-28 Μαρτίου), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου (13.00 ΚΟΕ), είναι:
ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, Π. Φαληρο, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Γέρακα, Πανιώνιος, Ολυμπιακός, Ιωνικός Νικαίας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Ηλυσιακός, Παναθηναϊκός, ΝΟ Ιτέας, Νηρέας Λαμίας, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, ΚΟ Σερρών, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας.

Πρώτος ο Τσεπέτης
στον αγώνα τριάθλου

Την πρώτη θεση στην κατηγορία του (έως 35 ετών) και την 4η στην γενική κατάταξη κατέκτησε ο αθλητής του ΝΟ Χανίων Αιμίλιος Τσεπέτης (φωτ.) στους αγώνες τριάθλου “Σχίναθλον” που έγιναν πριν λίγες μέρες στον Σχινιά Αττικής.
Ο Τσεπέτης αγωνίστηκε στην sprint απόσταση τριάθλου (750m κολύμπι-20km ποδήλατο-5km τρέξιμο) και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και την 4η θέση στην γενική κατάταξη.
Ήταν η πρώτη διοργάνωση τριάθλου για το 2010 και η επόμενη διοργάνωση είναι στις 23 Μαϊου ξανά στον Σχινιά, όπου θα αγωνισθούν ακόμα ο Στέφανος Παπαδάκης και η Μαρία Καμισάκη.

Μεθαύριο η Γ.Σ. και
οι εκλογές των προπονητών

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. του Παγκρήτιου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου (11/1) μεθαύριο Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 6μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με θέματα:
1. Απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ
2. Ανάγνωση Οικονομικού Απολογισμού και Έκθεση περί της Οικονομικής κατάστασης.
3. Υποβολή Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
5. Εκλογή Εξελεγκτικής Επιτροπής.
6. Εκλογή αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία (Ο.Π.Π.Ε.).
 Η συμμετοχή των μελών του ΠΣΠΠ κρίνεται απαραίτητη, καθώς ο αριθμός όσων ψηφίσουν έχει άμεση αναλογική σχέση με τον αριθμό των εκπροσώπων του Συνδέσμου στην Ο.Π.Π.Ε.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΧ
Την Δευτέρα η πίτα του Γαλ. Φάρου

Ο Γαλανόλευκος Φάρος προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του στην ετήσια κοπή πίτας του Πανελλήνιου την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στο Sports Cafe Balls στο Κουμ Καπί. “Η παρουσία σας θα είναι τιμή για τον σύλλογο μας” σημειώνει η ανακοίνωση του Γαλ. Φάρου. Να προσθέσουμε ότι γίνονται προσπάθειες να παρευρεθούν στην εκδήλωση οι “πράσινοι” διεθνείς Γιώργος Καραγκούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Αλέξης Τζόρβας.

Αλλά και η ΕΠΣΧ διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη και ώρα 9μμ στα “Μάυρα Μεσάνυχτα” τον ετήσιο χορό της για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών. Στην ίδια εκδήλωση θα γίνουν και οι απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες της περιόδου 2008-09 ενώ θα τιμηθούν και παλιοί παίκτες, παράγοντες, διαιτητές και προπονητές. Τους παρευρισκομένους θα διασκεδάσει ο κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κονταρός.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ο Ο.Α. Μπριτζ
Χανίων κόβει
την πίτα του

Ο Ομιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Χανίων ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ό,τι θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του αύριο Κυριακή 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί στο ξενοδοχείο “Ακάλι”. Αρχικά θα πραγματοποιηθεί παγκρήτιο τουρνουά μετά το τέλος του οποίου θα ακολουθήσει μπουφές, κοπή της πίτας και απονομή των κυπέλλων στους νικητές της ημερίδας. Χορηγός της εκδήλωσης είναι η ANEK Lines.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα