Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “Δ. ΒΛΗΣΙΔΗΣ”
“Αυτοκίνητος Κόσμος”

Το βιβλίο “Αυτοκίνητος Κόσμος” (εκδ. Ύψιλον) του Ηλία Καφάογλου θα παρουσιαστεί σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του θεάτρου “Δημήτρης Βλησίδης”.
Τη βιβλιοπαρουσίαση συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χανίων (Κ.Ε.ΔΗ.Χ.), το βιβλιοπωλείο “Το Βιβλίο” και οι εκδόσεις Ύψιλον.
Ο “Αυτοκίνητος Κόσμος” αποτελεί ένα δοκίμιο πάνω στην κοινωνική ιστορία του αυτοκινήτου και ξεναγεί τους αναγνώστες στη μεγάλη περιπέτεια της αυτοκίνησης.

ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
Παρουσίαση και
συζήτηση βιβλίων

Η ομάδα για τη “Λογοτεχνία του πολέμου και του εμφυλίου πολέμου”, του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων, σας καλεί σήμερα, Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Νεάρχου 23, στην παρουσίαση και συζήτηση των βιβλίων του Αλέξανδρου Κοτζιά, «Αντιποίησις αρχής» και της Μάρως Δούκα, «Η αρχαία σκουριά».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Φιλολογικό μνημόσυνο
Γιώργη Μανουσάκη

Φιλολογικό μνημόσυνο με τίτλο “Πολιτική και Ποιητική στο έργο του Γιώργη Μανουσάκη. Η πορεία της ζωής του”, αφιερωμένο στη μνήμη του ποιητή και πεζογράφου, διοργανώνει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, στις 11.30 π.μ., στο Ενοριακό Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου Χανίων, Κωνσταντινουπολειάδα.

ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ
Αποκριάτικο πάρτυ

Αποκριάτικο πάρτυ διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πλατανιά την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στο Μάλεμε, στο κέντρο “Αλκυών” και καλεί γονείς και παιδιά μασκαρεμένους να διασκεδάσουν με μουσική, χορό και παιχνίδια με τον κλόουν Ζιν – Ζιν. Θα προσφερθεί κέρασμα. Είσοδος ελεύθερη.

ΣΤΟΝ ΒΑΜΟ
Εκθεση εναλλακτικού
κοσμήματος

Αύριο, Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του καφέ “Λιακωτό”, στον Βάμο, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης με εναλλακτικά κοσμήματα των καλλιτέχνιδων Neo DaDa (Fisalida) και Tell Mama.
Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα