Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

Μ? ενδιαφέρον παρακολούθησαν πολλοί κάτοικοι του Ακρωτηρίου τη συζήτηση για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας και του νομού, που διοργάνωσε προχθές το βράδυ στο Δημαρχείο Ακρωτηρίου το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης σε συνεργασία με την Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.
Για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση τόνισε η εισηγήτρια κα Χρύσα Χαριτάκη – Μακράκη, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Η πρώτη αποκέντρωση που έκανε το ΠΑΣΟΚ ήταν το 1994 που έκανε την αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση. Η επόμενη ήταν με τον Καποδίστρια όπου άρχισε να μαζεύει μικρά χωριουδάκια, Κοινότητες και να κάνει μεγαλύτερους Δήμους για καλύτερη οργάνωση και αποτελέσματα αφού άρχισαν να λειτουργούν και τεχνικές υπηρεσίες. Πέρασαν τόσα χρόνια και τα τελευταία που κυβέρνησε η Νέα Δημοκρατία δεν έκανε απολύτως τίποτα για να νοικοκυρέψει τη χώρα. Αυτά τα θέματα θέλουν τόλμη και εμείς την έχουμε γι? αυτό προχωράμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να χαράξουμε ένα σωστό διοικητικό χάρτη για την πατρίδα μας. Στο προεκλογικό μας πρόγραμμα είχαμε πει ότι μέσα στη νέα χρονιά, το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σ? ένα επανασχεδιασμό με μια νέα αρχιτεκτονική και προχωράμε δημοκρατικά και υπεύθυνα με ενημέρωση και συζητήσεις για το πώς θα διοικηθεί το κράτος?”.

Συνάντηση και στην Κίσαμο
Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΙΣΑΜΟΥ σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων, διοργανώνει ανοικτή συζήτηση με θέμα το πρόγραμμα “Καλλικράτης” αύριο, Πέμπτη 4/2/2010 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Δημαρχείο στο Καστέλλι .


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα