Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

ΣΤΙΣ ΒΟΥΚΟΛΙΕΣ

Με πολλές ευχές για καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στον χώρο του αθλητισμού η κοινωνία των Βουκολιών τίμησε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες το απόγευμα έντεκα εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και σαράντα δύο (42) αθλητές που διακρίθηκαν και όλοι είχαν καταγωγή από την περιοχή.
Την εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Βουκολιών “Η Μέριμνα”, ο Δήμος Βουκολιών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου. Η αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών αποδείχθηκε πολύ μικρή καθώς κατακλύσθηκε από δεκάδες νέα παιδιά, τους γονείς και κατοίκους της περιοχής.
“Αυτήν την εκδήλωση την κάνουμε κάθε χρόνο ώστε να κόψουμε την πίτα μας και να βραβεύσουμε τα παιδιά μας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να μαζευτούμε όλοι οι χωριανοί, να πούμε δυο κουβέντες και να περάσουμε καλά”, ανέφερε η κα Αθηνά Βεριβάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, ο οποίος και προσέφερε σε κάθε παιδί μια Καινή Διαθήκη, εικόνα και προσευχητάριο. “Θέλω να ευχαριστήσω την τοπική κοινωνία των Βουκολιών για αυτή τη συνεργασία που είχαμε και τον Σύλλογο Γυναικών. Και βέβαια να υποσχεθούμε όλοι ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι και κυρίως οι σύλλογοι να πραγματοποιούμε τέτοιες εκδηλώσεις”, υπογράμμισε ο δήμαρχος Βουκολιών κ. Ν. Μπομπολάκης. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους βουλευτές Ε. Δαμιανάκη και Μ. Σκουλάκη, από τον δήμαρχο Κολυμπαρίου κ. Πολυχρονίδη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Καντάνου κ. Γεωργιακάκη, τον νομαρχιακό σύμβουλο κ. Κονταξάκη, εκ μέρους του γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ο κ. Γουμενάκης, η διευθύντρια του Λυκείου κα Τσουρή, του Γυμνασίου κ. Κορκακάκης, του Δημοτικού κ. Γιακουμάκης και των τεχνικών σχολών του ΟΑΕΔ κ. Σταματάκης. Ακολούθησε η προσφορά παραδοσιακού κεράσματος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες