Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Σε ρυθμούς καύσωνα θα κινηθεί τις επόμενες ημέρες η χώρα, καθώς ήδη χθες
το θερμόμετρο έφτασε τους 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ μέχρι την Παρασκευή
ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει
ακόμη περισσότερο, αγγίζοντας
ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, χθες, στην Αττική ο καιρός ήταν γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναπτύχθηκαν τοπικές νεφώσεις και σημειώθηκαν βροχές ή καταιγίδες.
Οι άνεμοι ήταν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία έφτασε και τους 34 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο άγγιξε τους 32 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός ήταν γενικά αίθριος, οι άνεμοι από 3 έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία έφτασε και τους 31 βαθμούς Κελσίου.
Σήμερα αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Στην Αττική ο υδράργυρος θα δείξει 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη 6.
Αύριο και την Πέμπτη αναμένεται περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 6 μποφόρ, ενώ τοπικές νεφώσεις και καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά.
Τέλος την Παρασκευή, ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει ακόμη υψηλότερα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από 3 έως 5 μποφόρ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα