Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

35ο Ράλι Κρήτης

Με τη συμμετοχή 38 πληρωμάτων από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 35ο Ράλι  Κρήτης, 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ράλι 5ος γύρος του Πανελληνίου Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών ασφάλτινων ράλι  και 3ος γύρος του Κυπέλου οδηγών – συνοδηγών Ράλι  Κρήτης.
Τον αγώνα διοργανώνει ο Α. Ο. Κρήτης έχοντας συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας & Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) – Τμήμα Αθλητισμού, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η “SuperCretaGas-Σταύρος Κουμουλάς”.Ο αγώνας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την οικονομία, λόγω της κρίσης που διανύουμε, την ασφάλεια όπως πάντα και την ευχαρίστηση αγωνιζομένων και θεατών. Αποτελείται από δύο ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές η κάθε μία, φτάνοντας έτσι τα 57 αγωνιστικά χιλιόμετρα και το συνολικό μήκος του αγώνα τα 187 χιλιόμετρα.Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, από τις 15 μ.μ  έως τις 18 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στο χώρο του “Ι.ΚΤΕΟ Ζαχ. Πατρωνάκης” στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου και θα ακολουθήσει στις 20:30 πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Ελευθερίας.Την Κυριακή το πρωί, το κέντρο του αγώνα θα μεταφερθεί στο πρώην Δημαρχείο Γουβών, στο χώρο της παλιάς Αμερικάνικης Βάσης στις Γούρνες, όπου θα είναι και το service park.
Το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει τρία σκέλη, όπου στο κάθε σκέλος τα αγωνιστικά πραγματοποιούν την ειδική διαδρομή Καινούριο Χωριό – Γαλίφα – Σμάρι και τη γνωστή σε όλους Καστέλι – Καλό Χωριό.Το πρώτο αγωνιστικό θα εκκινήσει στις 10.56 π.μ.  στην ειδική Καινούριο Χωριό – Γαλίφα – Σμάρι για το πρώτο σκέλος, στις 13.03 μ.μ.  για δεύτερο σκέλος και στις 15.10 μ.μ.  για το τρίτο. Στην ειδική Καστέλι – Καλό Χωριό ο “πρώτος” μπαίνει στις 11.23 μ.μ.  για το πρώτο σκέλος, στις 13.30 μ.μ.  για δεύτερο και στις 15.37 μ.μ.  για το τρίτο.
Ενδιάμεσα των σκελών τα αγωνιστικά θα επισκεφτούν δύο φορές το service park για 15λεπτη ανασυγκρότηση και 30λεπτο service, στις 11.52 π.μ.  και στις 13.59 μ.μ.  αντίστοιχα.Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, με το πρώτο πλήρωμα να βλέπει την καρό σημαία στις 16.20 μ.μ. το απόγευμα.
Οι διαδρομές θα κλείνουν μιάμιση ώρα πριν το ωράριο του πρώτου αυτοκινήτου, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρίσκονται έγκαιρα στα σημεία, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και να μη μετακινούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα.Σημαντική είναι για άλλη μία φορά και η υποστήριξη της “ANEK-SUPERFAST”.

 

Picture-1Εκλογές στη Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων
Η Λέσχη Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων, καλεί   τα μέλη της που είναι ταμειακώς εντάξει να προσέλθουν  στις εκλογές  για την ανάδειξη νέου ΔΣ.  Η εκλογές θα πραγματοποιηθούν σήμερα  από τις 7 μ.μ. μέχρι 9 μ.μ. στα γραφεία της λέσχης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες