26.4 C
Chania
Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2025

29χρονος συνελήφθη για 27η φορά!

Επιχείρηση από ειδική ομάδα, για την σύλληψη 29χρονου εντός οικισμού στα ‘Ανω Λιόσια, ο οποίος σκόρπισε τον πανικό χτες τα ξημερώματα στην περιοχή της Τρούμπας του Πειραιά, πυροβολώντας κατά ριπάς με τροποποιημένο πιστόλι, μέσα στον κόσμο, με σοβαρό κίνδυνο να τραυματίσει κατοίκους και θαμώνες, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πειραιά με τη συνδρομή Ο.Π.Κ.Ε.

Ο 29χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί άλλες 26 φορές στο παρελθόν, στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει πηδώντας στην ταράτσα διπλανού σπιτιού, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων.

Στην κατοχή των αστυνομικών περιήλθε και βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο 29χρονος να πυροβολεί κατά ριπάς με το τροποποιημένο πιστόλι.

Ο 29χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Αρχές καθώς έχει συλληφθεί 26 φορές για αδικήματα όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες, κλοπές, εκβίαση, παράβαση του νόμου περί όπλων κ.α.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα