Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

28χρονος έπεσε με το ΙΧ στα νερά του λιμανιού

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, ο 28χρονος οδηγός ο οποίος έπεσε με το ΙΧ του στα νερά του λιμανιού στον Κόκκινο Πύργο.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, ο 28χρονος βρέθηκε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα κάτω από συνθήκες που διερευνά ο Λιμενικός Σταθμός του Κόκκινου Πύργου και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Τον νεαρό άνδρα κατάφεραν να βγάλουν από το ΙΧ φίλοι του και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που έσπευσαν στο σημείο, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και κατόπιν στο ΠΑΓΝΗ.

Την περιοχή του λιμένα όπου έπεσε το όχημα ερεύνησε δύτης ώστε να διαπιστωθεί πως δεν υπήρχε εγκλωβισμένος επιβάτης στο εσωτερικό του οχήματος, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 28χρονης ήταν ο μοναδικός επιβαίνων.

 

Στο 38ο επεισόδιο, τσαλαβουτάμε στον κόμβο Κλαδισού και στο χωριό των Χανίων με τα 80 σπίτια και τις 50 πισίνες, οδηγούμε με ένα μάτι, βρίσκουμε την ανάπτυξη στο Ηράκλειο και στρατοπεδεύουμε στο Καπιτώλιο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες