Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

21 θάνατοι στα Χανιά από επιπλοκές κορωνοϊού από τις αρχές του 2022

Στα Χανιά καταγράφονται από τις αρχές του 2022 οι περισσότεροι θάνατοι από επιπλοκές κορωνοϊού (21) σε σύγκριση με το Ηράκλειο (12) και τις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης. Μάλιστα, ο κορωνοϊός αποτελεί την 1η αιτία θανάτου στα Χανιά.
Συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου έως χθες, δηλαδή τις τελευταίες 17 ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Κρήτης, στο Νοσοκομείο Χανίων έχουν καταγραφεί 21 θάνατοι από επιπλοκές κορωνοϊού. Μάλιστα, ο κορωνοιός είναι η 1η αιτία θανάτου με δεύτερη την καρδιακή ανακοπή (4 θάνατοι). Σημειώνεται ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σημειώθηκαν δύο θάνατοι (ενός 94χρονου και ενός 57χρονου στη ΜΕΘ Covid) από επιπλοκές κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Χανίων.
Δεύτερο έρχεται το Βενιζέλειο με 8 θανάτους από κορωνοιό από τις αρχές του 2022. Και στο Βενιζέλειο ο κορωνοϊός είναι 1η αιτία θανάτου με 2η την οξεία λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού.
Ακολουθεί το ΠΑΓΝΗ με 4 επιβεβαιωμένους θανάτους από covid-19, από τις αρχές του 2022 έως χθες. Εκεί, ο κορωνοϊός είναι 2η αιτία θανάτου με 1η την καρδιακή ανακοπή (13).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα