Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

1979: Την Κυριακή αρχίζει την λειτουργία του το ξενοδοχείο “Πανόραμα” στον Κάτω Γαλατά

Τέλη Ιουνίου 1979 και όπως διαβάζουμε σε ρεπορτάζ της εποχής, το ξενοδοχείο “Πανόραμα” ετοιμαζόταν να ανοίξει τις πόρτες του.
Αναφέρει σχετικά το ρεπορτάζ της εποχής
«Μιά αξιόλογη ξενοδοχειακή μονάδα αρχίζει από την ερχόμενη Κυριακή την λειτουργία της στον Κάτω Γαλατά Χανίων. Πρόκειται για το ξενοδοχείο “Πανόραμα” πρώτης κατηγορίας δυναμικότητας 309 κλινών.
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτη 167 δωμάτια (μονόκλινα – δίκλινα – σουΐτες – μπαγκαλόους) όλα κλιματιζόμενα, με ιδιαίτερο λουτρό, τηλέφωνο και τρία μουσικά προγράμματα.
Δικαιολογώντας το όνομά της ή μονάδα προσφέρει στον ευρύτερο ορίζοντά της την θέα των Χανίων με τους γραφικούς σκόρπιους οικισμούς της περιοχής, την καθαρή και ήρεμη θάλασσα της παραλίας της και την επιβλητική παρουσία των Λευκών Ορέων συνδυασμένη με το ίδιο όμορφο κρητικό πράσινο.
Οι διάφοροι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου, που δημιουργήθηκαν με την προοπτική να προσφέρονται άνετα και στους συμπολίτες μας, περιλαμβάνουν: εστιατόριο, σαλόνι, μπαρ, σνάκ – μπαρ- δύο θερμαινόμενες πισίνες, πάρκινγκ, καταστήματα ειδών λαϊκής τέχνης, ευρύχωρες βεράντες και πολύ σύντομα ταβέρνα, αίθουσα δεξιώσεων, αίθουσα παιχνιδιών, κομμωτήριο και παραθαλάσσιο αναψυκτήριο με θαλάσσια σπόρ.
Η μικρή απόστασή του από την πόλη μας (5 χλμ) δίνει την δυνατότητα σε όλους τους Χανιώτες να το επισκευτούν και μέσα στο ήρεμο περιβάλλον του να νοιώσουν από κοντά τις ανέσεις τους».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα