Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

1978: Σε ποια σχολεία θα γίνουν οι εξετάσεις για τα λύκεια

Περίοδος εξετάσεων για τους μαθητές όλης της χώρας και εμείς σήμερα γυρνάμε πίσω στο 1978 και αναδημοσιεύουμε το ρεπορτάζ που είχε φιλοξενηθεί στο φύλλο της 17ης Ιουνίου και αφορούσε στα εξεταστικά κέντρα του νομού.

Διαβάζουμε σχετικά «από το Γραφείο της Γενικής Επιθεωρήσεως Μέσης Εκπαίδευσεως Νομού Χανίων, ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στο Νομό για τις εισιτήριες εξετάσεις στα Λύκεια.

Σύμφωνα με την παραπάνω ανακοίνωση στο κτίριο του Α’ Γυμνασίου Αρρένων Χανίων θα εξεταστούν οι μαθητές και μαθήτριες πού προέρχονται από το Α’ Γυμνάσιο Αρρένων Χανίων, από το Β’ Γυμνάσιο Αρρένων Χανίων και από το Γυμνάσιο Αλικιανού.

– Στο κτίριο του Α’ Γυμνασίου Θηλέων Χανίων οι μαθητές και μαθήτριες που προέρχονται από τα Γυμνάσια Α.Γ. Θηλέων Χανίων, Βάμου, Χώρας Σφακίων Βουκολιών, και τα ιδιωτικά Γυμνάσια Παπαϊωάννου, Δουβίτσα και Λουλαδάκη.

– Στο κτίριο του Β’ Γυμνασίου Θηλέων Χανίων θα εξεταστούν όσοι προέρχονται από το Μικτό Γυμνάσιο Χανίων και από το Β’ Γυμνάσιο Θηλέων Χανίων.

– Στο Γυμνάσιο Κισάμου θα εξεταστούν οι μαθητές των Γυμνασίων Κισάμου, Κολυμπαρίου και του ιδιωτικού Γυμνασίου Παξιμαδά.

– Τέλος στο Γυμνάσιο Καντάνου θα εξεταστούν οι μαθητές των Γυμνασίων Καντάνου και Παλιόχωρας»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα