Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

“153 χρόνια καφέ Κήπος”

Κύριε διευθυντά,

Κυριακή βράδυ είδαμε στη Νέα Τηλεόραση, τοπικό κανάλι της πόλης μας “ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ” το θέμα του ιστορικού “ΚΑΦΕ ΚΗΠΟΣ”.
Η αξιόλογη Μαρίνα Γιακουμάκη, φιλοξένησε στην εκπομπή της “ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ” τον αγαπητό σε όλους μας Βασίλη Σταθάκη ιδιοκτήτη του ιστορικού ΚΑΦΕ “ΚΗΠΟΣ” και πρόεδρο των ιστορικών ΚΑΦΕ της Ευρώπης.
Ο κ. Σταθάκης είναι ο τρίτος ιδιοκτήτης του καφέ. Ανέδειξε τον χώρο σε σημείο συνάντησης πολλών επωνύμων. Αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του, στον αγώνα που έκανε και τις δουλειές που άλλαξε από μικρός για να καταλήξει τελικά να έχει το ιστορικό ΚΑΦΕ τώρα στην μορφή που είναι.
Μερικοί από τους φιλοξενούμενους του παλαιότερα, όπως ο Γρηγόρης Βαλτινός ηθοποιός, η Ξένια Μακρή οικογενειακή σύμβουλος και ο Μάκης Δελαπόρτας είχαν όλοι να πούνε για την αγάπη του Βασίλη γι’ αυτό που κάνει, ότι είναι ευλογημένος άνθρωπος και ότι ο πολιτισμός κυλά στις φλέβες του. Λόγια που δεν ήταν φιλοφρονήσεις. Είναι η πραγματικότητα.
Ο Βασίλης χάρισε και θα χαρίσει στην πόλη μας στιγμές αξέχαστες. Στιγμές ιδιαίτερες.
Η συγκίνησή του ενώ εξιστόρησε την δημιουργία του ιστορικού ΚΑΦΕ ήταν φανερά και ήταν μεγάλη γιατί ο Βασίλης αναφερόταν σε ένα δημιούργημά του, σε κάτι που αγαπά πολύ και του δίνει ΖΩΗ.
Όλοι ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα η ανάπλαση του χώρου του ΚΗΠΟΥ ώστε πάλι το ιστορικό ΚΑΦΕ να ζωντανέψει και να μας αγκαλιάσει με την παρουσία του.
Καλή δύναμη Βασίλη στο νέο ξεκίνημα.
Μαριάννα Μαυροματάκη


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα