Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προβλήματα για τον Μάικλ Τζόρνταν

Ατλάντα »
Τελικά απέσυρε την αγωγή της εναντίον του Μάικλ Τζόρνταν 48χρονη από την Ατλαντα που ισχυρίζεται πως ο θρύλος του μπάσκετ είναι ο πατέρας του 16χρονου γιου της.
Η Πάμελα Σμιθ είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του Τζόρνταν για την πατρότητα του παιδιού της, ζητώντας οικονομική στήριξη. Ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε απαντήσει με αγωγή αρνούμενος ότι είναι ο πατέρας.
Η Σμιθ είχε παραδεχτεί στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του διαζυγίου της ότι πατέρας είναι ο πλέον πρώην σύζυγός της. Μετά όμως άλλαξε γνώμη και κατέφυγε στα δικαστήρια ισχυριζόμενη  ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Τζόρνταν και πως καρπός αυτής της σχέσης είναι ο γιος της Γκραντ Πιρς Τζέι Τζόρνταν Ρέινολντς.
Την εποχή της σχέσης τους ο Τζόρνταν ήταν παντρεμένος με την Χουανίτα Βανόι με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Σήμερα είναι αρραβωνισμένος με το μοντέλο Ιβέτ Πρέιτο και ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο. Η εκπρόσωπος του Τζόρνταν επεσήμανε πως δεν υπήρξε οικονομική διευθέτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως «η κα Σμιθ δεν έλαβε χρήματα από τον Μάικλ Τζόρνταν». Την περασμένη εβδομάδα η Σμιθ είχε ζητήσει από δικαστήριο της Τζόρτζια να υποχρεώσει τον Τζόρνταν να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να αποδειχθεί αν είναι ο πατέρας ή όχι του παιδιού της.
«Ο γιος μου έχει δικαίωμα να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του. Εχει πρόβλημα με αυτό το θέμα εδώ και χρόνια», είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους.
Ο 50χρονος Τζόρνταν που θεωρείται ως ο καλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών έχει κερδίσει τον τίτλο στο ΝΒΑ έξι φορές με τους Chicago Bulls. Σήμερα είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας Charlotte Bobcats.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα