Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευθύβολα και μη

Ο τίτλος του παρόντος κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και “Ερωτας στα χρόνια της Λίτσας” και ουχί της… λίστας αλλά η αλήθεια είναι ότι στην εποχή μας, περισσότερο πιασάρικο θηλυκό όνομα είναι η λίστα από την Λίτσα και από κάθε άλλο γυναικείο όνομα!
Το έχω τσεκάρει αυτό, δεν το λέω από τον νου μου.
Να, για παράδειγμα: πόσοι από εσάς δεν ενδιαφέρεστε πολύ περισσότερο για το πώς μπορεί κάποιος να ερωτευθεί στην περίοδο που ζούμε, σε μια εποχή που πρώτο θέμα είναι η λίστα Λαγκάρντ! και
Και μάλιστα είμαι σχεδόν βέβαιος πως πολύ περισσότερο ενδιαφέρεστε για ένα τέτοιο love story απ? ό,τι θα σας ένοιαζε ένας οποιοσδήποτε έρωτας με μια κάποια οποιαδήποτε Λίτσα από τις πολλές που κυκλοφορούν!
Εξάλλου ποιος από σας δεν θα ´θελε να έχει στα χέρια του αυτήν τη λίστα αντί της Λίτσας! Για αναρωτηθείτε…
Ο.κ., έχω επίγνωση της κρισιμότητας της κατάστασης. Γνωρίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρότερα και ίσως δεν θα ´πρεπε να τα προσεγγίζω με την ελαφρότητα που πράττω τώρα με το παρόν κείμενο αλλά για να πω την αμαρτία μου, με όλα όσα συμβαίνουν, πλέον έχω ξεπεράσει τα όρια της αγανάκτησης και του θυμού και βρίσκομαι σε μια φάση απόλυτης αφασίας και νιρβάνας!
Απλά παρακολουθώ τα τεκταινόμενα και περιμένω να δω πού θα φτάσει το πράμα!
Ασε που ώρες-ώρες νομίζω πως παρακολουθώ μια καταπληκτική κωμωδία καταστάσεων που “προκαλεί” τη νοημοσύνη μου αλλά και το γέλιο μου!
Για τους αυτούς και μόνον λόγους, είπα να το πάρω το θέμα από τη λάιτ του πλευρά!
Θα σας μιλήσω λοιπόν για το πώς πολλοί επόθησαν να αποκτήσουν αυτή τη λίστα αλλά ως γνωστόν σε τέτοιου είδους παιχνίδια? τα μοιραία θηλυκά αποδεικνύονται ατίθασα και επικίνδυνα. Για να τα προσεγγίσεις και να τα δαμάσεις, να τα φέρεις σε μια φυσιολογική κατάσταση χρειάζεται να περάσει αρκετός χρόνος και αν?
Ασε που πολλοί από τους εμπλεκόμενους σε παιχνίδια μαζί τους, δεν έχουν καλή κατάληξη.
Επιπλέον αυτού του είδους οι έρωτες με θηλυκά ωραία και μοιραία και με… “στυλ λίστας”, πάντοτε έχουν ένα σασπένς που εγείρει τις αισθήσεις όχι μόνον όσων είναι οι πρωταγωνιστές αλλά και όσων θεατών παρακολουθούν εναγωνίως!
Υπάρχει λοιπόν, διαβλέπω, πολύς και μακρύς δρόμος μπροστά μας!
Και αν λάβω υπόψη και την πεπατημένη που ακολουθούν τα περισσότερα από τα πολύ επιτυχημένα φιλμ νουαρ που έχουν πρωταγωνίστριες μοιραίες γυναίκες, τότε κάτι μου λέει πως το συγκεκριμένο θηλυκό θα παραμείνει άφταστο όνειρο, απλά!
Μετά δε από κάποια χρόνια κάτι θα μάθουμε γι? αυτήν πως σε κάποιου τα χέρια έπεσε και χάθηκε η αξία της…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα