23.4 C
Chania
Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2025

«Θα εργαστώ για το καλό του τόπου»

«Θα εργαστώ για το καλό του τόπου μας», τονίζει σε δήλωσή του ο νέος γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, τέως βουλευτής Ηρακλείου, Γιώργος Δεικτάκης.
Στη δήλωσή του «προς τους πολίτες της Κρήτης» τονίζει:
«Αγαπητοί συμπολίτες νοιώθω βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό, για τη μεγάλη τιμή που μου έκαμε να μου αναθέσει τη Γενική Γραμματεία Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ για το καλό του τόπου μας και της πατρίδος μας, ώστε να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνει ο πρωθυπουργός, αλλά και να κερδίσω την εκτίμησή σας με την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητά μου!
Ευχαριστώ ακόμη τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο Ευάγγελο και της ΔΗ.ΜΑΡ. κ. Κουβέλη Φώτη για την αποδοχή της πρότασης του κ. Αντώνη Σαμαρά».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα