Μουσείο Τυπογραφείας

Ζητούν βοήθεια Μπάλος, Κεδρόδασος και Φαλάσαρνα

Σε περιοχές ιδιαίτερης αξίας και ομορφιάς επιβάλλεται η λήψη μέτρων για να συνεχίσουν να υπάρχουν και η επίβλεψη τους. Απαράδεκτες καταστάσεις που υποβαθμίζουν το τοπίο αλλά και τον “τουρισμό”. Δεν μπορεί στο όνομα της οικονομικής απομύζησης της ομορφιάς του τοπίου να το καταστρέφεις. Αυτός ο τόπος ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ! Πρέπει να υπάρχει όριο, κανόνες, επίβλεψη.
Στα Φαλάσαρνα εξαφάνισαν την πορφύρα (κόκκινη άμμο) από παραλία μαζεύοντάς την σε σακούλες και μπουκάλια… να την πάρουν στην… πατρίδα τους! (άλλο χρόνια υποβαθμισμένο περιβάλλον σε πλήρη εγκατάλειψη…). Ο τόπος φωνάζει βοήθεια! Ακούει κανείς;
Οπου και να ταξιδέψω αυτός ο τόπος με πληγώνει!
Γρηγόρης Γεωργουδάκης

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Kαι τα τρια αυτα μερη αποφερουν πολλα χρηματα στους Δημους που τα διαχειριζοντε.Ας διαθεσουν μερος αυτων για οτι ειναι αναγκαιο.Η καθαριοτητα ειναι το πρωτο,και ας αφησουν τισ γιορτες και τα πανηγυρια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.