Μουσείο Τυπογραφείας

Ζητούν την κατοχύρωση της Κυριακάτικης Αργίας

pote_douleia_thn_kyriaki_0Κάλεσμα σε όλους τους «μικρούς εμπόρους και αυτοαπασχολουμένους να τηρήσουν τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων του συλλόγου μας και να υπερασπιστούν την Κυριακάτικη αργία παραμένοντας στις 20/1/2019 κλειστά» απεύθυνει μέσω σχετικής ανακοίνωσης η Επιτροπή Αγώνα της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «η υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας δεν είναι ζήτημα προσωπικής επιλογής του καθενός αφού οι συνθήκες στην αγορά θα μας αναγκάσουν τελικά σε δουλειά νύχτα –μέρα για να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα .Θα βιώνουμε όμως μια καθημερινότητα Γολγοθά χωρίς δικαιώματα χωρίς προσωπική και οικογενειακή ζωή ,χωρίς ξεκούραση.
Δεν επιλέγουμε ανάμεσα στην οικονομική ή την φυσική μας εξόντωση. Απαιτούμε την κατάργηση των νόμων που απελευθερώνουν την Κυριακάτικη αργία και τα ωράρια. Παλεύουμε για την νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.