Μουσείο Τυπογραφείας

Ζητούν λύση για την κυκλοφορία στο ΒΟΑΚ, στα Μεγάλα Χωράφια

55467836_378854209365617_3637880803435741184_nΆμεση συνάντηση με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης πρόκειται να ζητήσει ο Δήμος Αποκορώνου ζητώντας να βρεθεί προσωρινή εναλλακτική λύση για την απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων στο σημείο του ΒΟΑΚ στα Μεγάλα Χωράφια.

Την αγωνία τους για το πρόβλημα που αναμένεται να ενταθεί με την αύξηση της τουριστικής κίνησης καθώς ήδη σχηματίζονται μεγάλες ουρές από αυτοκίνητα, εξέφρασαν επιχειρηματίες του τουρισμού και ξενοδόχοι από τον Αποκόρωνα που το μεσημέρι της Τρίτης συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αποκορώνου στο Δημαρχείο στις Βρύσες.

Όπως επισημάνθηκε, από την ενημέρωση που έχει ο Δήμος Αποκορώνου μέχρι στιγμής η μόνιμη λύση θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 με 2 μήνες για να υλοποιηθεί και κατά συνέπεια απαιτείται μια λειτουργική προσωρινή λύση ώστε να αποφευχθούν η μεγάλη ταλαιπωρία και ο κίνδυνος πρόκλησης κάποιου ατυχήματος από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.